0 oy
639 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (713 puan) tarafından

Eşimle güya severek evlendik ama eşim çok değişti 3 yıllık evliyiz ilgi sıfır. Benden sürekli tiksindigini istemediğini sürekli konuştuğumu söylüyor elimden geleni yapıyorum yapmaya çalışıyorum onunda hataları var ama kabul etmiyor beni hiç umursamıyor. Dün evlilik yıldönümüzdu mesela durum attım görmüş tinlamamis bile cevap vermedi kutlamadi ben ufak bi parfüm aldım biriktirdiğim paradan mesela o bana bişey almadı alsın diye değil ama kutlamadi ben kutladım sağol seninde dedi sanki bayramlasiyor bana sonra diyor ki 1000 TL versem yeter mi harçlık verir gibi yok sağol istemiyorum dedim almadım.. ne bilim uzak az önce dedim ev arkadasi gibiyiz temizlik yemek bende para kazanma onda başkada bişey yok şuan çok üzülüyorum ağlıyorum böyle olmasina ama karşımda oturmus Instagram'da reels izliyor:(

11 Cevaplar

+5 oy
(5,432 puan) tarafından
Senden tiksiniyorsa bu evlilik nasıl sürüyor ki
(5,414 puan) tarafından
Artım kalmamış. Artıladım say canım
(5,432 puan) tarafından
Sağol almış kadar oldum:))
-Reklam-
+2 oy
(385 puan) tarafından
Canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum gerçekten ama bence biraz elini çek. Kendine vakit ayır kendinle uğraş hergün bakımlı ol güzel giyin evde. Ama eşinle çok konuşmamaya çalış. Dışarı çık yalnızca. Çocukların varsa evde ayrı hobiler yapmaya çalış. Demek istediğim biraz özlet kendini. Gözüne hoş görün. Sakın tartışmaya girme. 
+1 oy
(819 puan) tarafından
Üzüldüm valla ne demek bin lira veriyim yetermi iki güzel cümle kursa eminim binlerce liraya bedeldi sana 

Sende bi süre ilgisiz davran bakalım ne olacak 
0 oy
tarafından
Erkekler surekli konuşan bayanlardan hoşlanmaz ki kimse hoşlanmaz dediği gibi cokmu konuşuyorsun 
(713 puan) tarafından
Cevap veren ben değilim başka biri post sahibi benim :))
tarafından
Arkadaş okumadan anlamadan yorum yaptığı için fazla açıklama gereği hissetmedim çünkü ders almaya gelmemiş üstten okuyor he pardon göz gezdiriyor.
tarafından
Post sahibine cevap yazdım geldin bayan dediğim diye aklın sıra bilmişlik yaptın bende irdeledigine göre sende konuşmayı seviyorsun anlamında yazdım. Gayet net sen oku öyle yaz bence kimin göz gezdirdigi belli
tarafından
Öyle mi , sorun yok o zaman.
tarafından
Post sahibine niye öyle sordum eşim surekli konuştuğumu söylüyor yazmış. Bende erkekler çok konuşan BAYANİ sevmez yazdım. Çok konuşan insani coğu belli bir süreden sonra dinlemez.
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Yani canım ben kendimden pay biçerek konuşcam eger ki benim kocam öyle olsaydı ben boşanmayı teklif ederdim çünkü 3 günlük dünya benimde mutlu olmaya hakkım var yani 
0 oy
tarafından
Yâ yavrum azıcık erkekler gibi relaks olun. Kafaya böyle incik concik şeyleri takmayın. Az beklenti çok huzur.

Hamile veyahut lohusa misin şuan o zaman çok daha hassas oluyor insan. Ağlayacağına git sarıl. Çok zor bir şey şuan belki ondan bekliyorsun lâkin kendin yap bu yaptığın davranış karşısında melekler dahi sevinir. 
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Ben olsam  benden tiksindğini söyleyen adama ayna alırdım. 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Ben bu yazdıklarından senin aslında konuşmadığını ama konuşmak istediğini sohbet etmek istediğini (eşinle anliyorum) o ise iki kelamı çok gördüğü gibi birde sana hakaret mi ediyor.Birini yok saymak ,gözden çıkarmak denir buna.Para kazanıyor diye evdekini yalnizliga mi terketmek zorunda sen oolmasanda para kazanmak zorunda bu hayatin geregi .Yemek temizligi yap gerisini birak o zaman Aksamlari banyonu yap kişisel bakımını yap geç odana telefonla takıl.Yemek mi dolapta hazir ısıtıp yiyebilir  birsey derse karın tokluğuna bu kadar, ilgi alaka yok öyle 3 kuruşa 5 köfte biraz anladığı  dilden yaklaş sende biraz değiş bu ona  sataşma olarak yapma alma verme dengesi diye birsey var hayatta baktığın pencereni değiştir  Keşke  vereceği 1000 tl yi alıp sadece kendine harcasaydin böyle şeylerde gurur falan yapma anlamaz onun gibi adamlar zaten almayacağını bildiği icin teklif ediyor şaşırt biraz kocanı sen degismelisin onun degismesini bekleme bence.
(713 puan) tarafından
Beni anlayan biri çıktı evet sohbet etmek istiyorum benimle ilgilen sohbet edelim kahve içelim şöyle yapalım böyle yapalım diye konusuyorum ama o çok ve boş konuştuğumu söylüyor şikayet ediyorum evet karşısında ağladım tek kelime bişey demedi içim gitti keşke gelip sarilsa diye bekledim umursamadı kahve istedi bende bide yaptım içti yatağı açtın mi dedi gitti uyudu geldiğinden beri sadece ihtiyaçları dışında konuşmadı yemek çay kahve yatak açık mı bu kadar. Ben bütün gün tek başıma kızımla evdeyim kaldığım yerde hiç komşum arkadaşım yok annem kaynanam bana uzaklar öyle her yere gitmeme izin vermez bı yere de götürmez götür desem de laf eder gercekten kimse beni anlamıyor sürekli bişey deyince bana haline şükret çalışmiyorsun evdesin istediğin alınıyor kıskanç karılar gibisin sürekli  diyor kıskanç dediği bak bizimkiler burda bizde gidelim hava alırız bak ablan eşiyle böyle bizde yapsak fena olmaz mı dediğim için
(4,311 puan) tarafından
Iste bu  durum bir süre sonda sende öfkeye dönecek sohbet ederek iletişime geçmediği için sen bilinç altı ile kavga çıkararak bunu yapacaksın sonra her ikinizde iyice yoldan çıkacaksınız bunun devamında.O yüzden bu yola girmeden değiş aldığın kadar vermeye başla esin hep alan taraf ama bunu aniden değilde (tepki olarak algılamasin kavgaya donusur) günden güne içine sindire sindire yap bir iki fark etmemiş gibi yapar bir iki satasir ama sendeki değişim onu tedirgin eder terazisi tartmaya başlar bunu kendin için yap çünkü evlilik iki kişi arasında dönem dönem roller değişsede duygu alışverişidir  (ama bütün duygular aşk sevgi neşe hüzün kin öfke aidiyet duygusu aklına ne geliyorsa hepsini barindirir)
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Yontulmamış 5e10 kalas ya kuzum sevgiliykende mi böyleydi bu Allah sabır versin geçmez böyle hayat al karşına konuş bi çift terapisine filan gidin gerekirse
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Sizden tiksindigini söyleyen bı adamın evlilik yıldönümünü kutluyorsunuz o kutlamıyor diye uzuluyorsunuz... Sizin evliliğiniz bitmiş farkında değilsiniz.
0 oy
(119 puan) tarafından
Senden tiksinen biriyle nasıl yaşıyorsun cnm?

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,158 soru

24,082,711 cevap

331,292 kullanıcı

...