İyi akşamlar güzellerim ❤
İki oğlan var biri 3 buçuk biri 14 aylık olmak üzere bu aralar 3 . Çocuk perileri geliyor bana eşimde sıkıştırıyor bi andan istiyorum heleki kız Allahhhh hayalim hep üç çocuktu ama bi yandan da korkuyorum yetişemezsem diye 24 yaşındayım ay bana bi akıl verin eksileri artıları neler olur iyice kafayı yermiyim yoksa
KiZ bismillah dur hele anam Rabbim isteyene versin okdr zor zamanlar gecirdin aboo actigin postlari unuttun mu
Kiz azcık kafanı kullansana sart koş cocuk için 2 tane klima biri salona biri yatak odasina 1 robot süpürge al hemen dogurayim diye
Yap yap yapta gör ebenin hörekesini
Bende 3 çocuk var ve erkek eğer aklım olsaydı tek çocukta kalırdım kesinlikle çok zor üstelik geçim de neredeyse imkansızlaştı eğer maddi ve manevi olarak hazırsan yap tabi bunun için öncelikle psikolojinin çok sağlam olması lazım
Yarin üçüncü çocuk testi yapacam iki çizgi cikmasa hemen gidip yine sipral takacam
Kiz bu aynı beni anlattın yaa hep 3.uncu fikri var bendede ya kiz olursa allahim dünyalar benim olurdu tabi hayırlı evlat olsun önemli olan o benimde 2 oğlan var biri 6 küçük 3 buçuk yaşında benim herif istemiyor
2.yapmaya korkan ben dünden beri adet olmuyorum simdiden içim içimi yiyor
1,489,850 soru
24,349,714 cevap
346,417 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın