0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (769 puan) tarafından
Sen Kızlar 7 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim doktor vajinal muayene etti kalp atışını duymadı bana haftaya kadar bekle duymaz isem. (Kese oluşmuş ama içinde birşey yok gibi birşeyler söyledi ) dış gebelik değil diyor . Anestezi yoluyla keseyi vakkumlayacağım dedi kafam karıştı başka doktora mı gitsem acaba kalp atışı için zaten çok erken değil mi 7 hafta .. direkt alalım diyor doktor . Siz ne zaman kalp atışlarını duydunuz 

14 Cevaplar

0 oy
(5,469 puan) tarafından
Bekle canim geç döllenme olabiliyo ben 5 haftalıkken keseyi gördüm bir hafta sonra tekrar gel dedi 6 haftalıkken kalp atışını duydum
(769 puan) tarafından
7. Haftadayım doktor duymadı
(5,469 puan) tarafından
Geç döllenme olabilir canim haftaya başka bı doktora git
-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Ben   5 haftalikken gittim kese var dedi bebek görünmüyor  dedi 1 jafta sonra gel dedi gittim bebek gorunuyordu nokta kadardı  ve kalp atışını  dinledik 
0 oy
(47 puan) tarafından
8 haftalıkken duydum ben kalp atışını oglum 14 aylik oldu. Biraz bekle dedigi gibi 10 15 gün. Bi doktora daha görün her deneni yapma bacım belli olmuyor 
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Ben 5.haftada duydum kalp atışı nı.Bazen 8.haftada bile duyulabilir gec döllenmeden dolayı.zaten 1 hafta bekleyelim demiş .8.haaftada eğer bebek yoksa zaten kese şekli bozuluyor 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
10. Haftada kalp atışı duyan var ve mutlaka başka doktora git canım 
0 oy
(18,655 puan) tarafından
Bir arkadaş vardı burda başka doktora gitmisti birazda beklemişti hatta acele etme canm 1 hafta daha bekle 
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Burda bi arkadasa da alalim dediler doktor doktor dolasti en son kalp atisini duydum dedi. Tek doktorla kalsaydi gitmisti bebek.
(769 puan) tarafından
Bu arkadaşı bulma imkanım var mı ona birşey sormak istiyorum
(4,874 puan) tarafından
Askim hic bilmiyorumki belki bi post acarsan bulabilirsin gerçekten baya dolasmisti pes etmedi onu hatirliyorum
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bende 7 haftalıkken oylede kese nin icinde ne bebek nede kalp atisi vardi gec dollenme olmustur. 10 haftaya kadar bekle bos gebeligin bir zarari yok. Dis gebelik olsa kese zaten rahimde olmaz yumurtaliklardan dusmuyor dis gebelik kanalda buyuyor oda tehlikeli oluyor. Ama bos gebelik tehlikeli degil senin kese rahimde sen bekle 10 haftaya kadar. 
(769 puan) tarafından
Teşekkür ederim doktora kalsa alacak hemen keseyi
(2,385 puan) tarafından
Banada doktorum oyle demişti 8 haftalıkken gittiğimde bebegim cok sukur gozukmustu. Ama 10 a kadar yolu var bekle bacı. Dinleme doktoru.
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Biz 5. Haftada kalp atışı duyduk. İçin rahat edecekse başka bir doktora daha görün. Rabbim hayırlısını nasip etsin 
0 oy
(605 puan) tarafından
Benim 8 haftalikti duyulduğunda canm
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Neden alltan baktı ?daha erken bence
0 oy
tarafından
Ay sakin sakin banada bozuk kese falan dediler bak 2 buçuk aylık sapasağlam bebeğim şuan 
0 oy
(257 puan) tarafından
Canım herşey Allah'tan. Ama bir doktora daha git derim. Geçenlerde bir arkadaş vardı kaç doktor mol gebelik dedi en son gittiğinde bebeği vs gördü yoksa durduk yere kürtaj olacaktı. Benim ilk bebeği görmekte zorlandılar sonra kalp atışı çok narin dediler zor duydular cihaz biraz kötü olsa belki duyulmayacaktı.  Tabi herşey Rabbimden yaşayacak günü varsa içini ferah tut. Güzel haberlerle gelirsin inşallah dua edeceğim senin içn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
+1 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
3 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,477,314 soru

24,181,701 cevap