0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar benim oglum 15 aylik. Bugune kadar hep anne sutu aldı ek gida da iste öyle arada bir yer. 12. Aydan beri goguslerim yara cunku ısırdı ve iyileşmedi. Cogu zaman ağlayarak emziriyorum. Soyle bise geldi aklima sutumu sağıp biberonla versem, ek gidada yoğunlassak, memeyi istediğinde bir sekilde memeden soğutsam hem bu sirada goguslerim de iyileşmiş olur? Sizin verebileceğiniz fikir varmi yada öneri.?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence mantıklı :))) ama biberon emmez çocuğun bana göre bilemem ama cnku emmiş ya göğsünü ondan

Ama ilk önce yemek yedir sonra yemek ver 

Yemiyosa yemek hemen emzrime onu rutin haline getirir bebeğin alışır yemez memeden doğduğu için seni emer 
tarafından
Bazen biberondan su meyvesuyu falan veriyorum memeden tiksindirirsem belki biberon alir diye dusundum canim
tarafından
Bi dene ama sanmiyorm valla kuzum inşallah istedgn gibi olur da çevremde bunu deneyen var imkansız zor goruyorm
Sürekli seni emen çocuk yemek yemez cnku ne ile.doydygunu biliyo sıpa :)
tarafından
Keske iyilessem de isterse yapışık dursun raziyim ama cok aci çekiyorum bi yerde mecburum
tarafından
Hakiki zeytin yağ denedin mi canım
tarafından
Denemedim kantoron denedim lansinoh denedim aslinda ise yarıyorlar ama yara iyilesmeden bidaha emdiği için yeniden yariliyor
tarafından
Sarı kantoran zaten birenir de sen en iyisi yine kullan onları emzirme süresini uzat mesela 4 5 saate bir emsin seni iyileşir bnce o arada yemek yesin aç kalinca da mama ver veya sağ göğsünü ver
tarafından
Aynen sutumu sağıp vericem insallah toparlarim cok sağol
-Reklam-
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Mantıklı canım
tarafından
Tesekkur ederim yorum icin
0 oy
tarafından
Bence çok mantıklı ama emmez gibi biberonu
tarafından
Belki mecbur kalırsa emer diye dusunmustum ama nasip artik
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Benim arkadasim 1yasina kadar mama verdi ek gida pek vermedi simdi 3yasina girecek hala yemiyo hatta hic yemiyo sadece sut iciyo biberonla. Bi an once ek gidaya alistir acıkınca biberonla ver sutunu yada once ek gida ver sonra emsin 
tarafından
Ek gida yiyor aslinda ama memeye güvendiği icin bazen reddediyor. Mesela makarna patates corba cok seviyor.
(2,172 puan) tarafından
Reddedince meme verme sabret ona guvenmesin aglar biraz ama oyala unuttur sonra bida dene
tarafından
Iste bende oyle dusundum bide memeden tiksindirirsem belki tamamen unutur bir nevi memeden kesiyorum ama sutten kesmiyorum
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ama artık gunde 4 veya 5 kere ek gida alması lazım 15 aylik canım.tabiki saginca iyilesirr göğüslerin 
tarafından
Ek gida veriyorum ama fazla yemiyor mesela bir tas çorbanın yarısını yemiyor bazen yarısını yiyor oyle yani
(5,935 puan) tarafından
Olsun canım az yesin 2 saatte bir ver alışmadı çünkü emdiği için alışır sık ve az verirsen
tarafından
Oyle deniyim canim sagol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,744 soru

24,063,232 cevap

330,251 kullanıcı

...