0 oy
451 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (702 puan) tarafından
Oğlumu parka götürüyorum ama herzamn istemiyorum açıkçası çünkü kimse çocuğuna bakmior kaykaya oturuolar kaymiolar kaykaya asagidan cikiolar falan oğlum daha küçük 2 buçuk yaşında bitek salıncak rahat anlayacağınız neyse dedim parka gidelim gittik 4 yaşlarında bı kız çocuğu oğlumla çarpıştı kız oğlumun üzerine scotorla düştü bacağı yaralandı iki tane kesikvar kanamaya başladı neyse ağladı etti kizida kaldirdim bu arada sonra annesinin yanına gitti kız biz orda bacağına siluorum vs oğlumu avutmaya calisiorum neyse kaza dedik olabilir ama kadın yerinden kalkıp ta neoldu diye sormadi yaaaa oğlum zaten ağladı yuruyemior şuan acior anne diyor o kadar sorumsuz insanlar varkkiii ve diyceksinizki oğluna olan olmuş kadinimi takiosun evet taktım ben olsam gider bı sorarım bişey yapsinostemiyorum zaten böyle bişey yok yaaa nasıl insanlar varrr gerçekten ben parkta oğlumu bir dk gözümden ayırmam dikkat et sıra bekle kayma derim yanii bilemiyorum sinirlerim bozuldu çocuğumda öyle oturuyor anne acior diye 

8 Cevaplar

0 oy
(2,863 puan) tarafından
Biri 3 biri 2 yaşında benimkiler.  Nefret ediyorum millet g.tunu o kamelyalara gomulemis dedikodu peşinde.  Doğurmaktan bir hal olmuş çocuktan bıkmış.  Şanslı çocukların anneleri bunlar yani birde hiç zahmet edip gelmeyenler var. Kayak tepesinde birbirini itenlern,orda yakalamaca oynayanlar ters çıkanlar ve bisikletli çocuklar... çocuklar kayıyor bisikletle çarpışıyor . Yemin ederim nefret geldi artık.  

Geçmiş olsun bu arada bende park tan yeni geldim tam üstüne denk geldi post:)
(14,561 puan) tarafından
Valla Sevgi haberin var viral enfeksiyon çıktı kizda parka gitmiyorduk hiç kaynanama gelmeyince her gün çıkarttım ordan kaptığını düşünüyorum artık götürmüyorum
tarafından
Bende uzun zamandır goturmuyorum babaannesindr asla götürmem Suriyeli çölü ve çok kalabalık parklar Bizim burası sakın ama yinede çok tedbirli davranıyorum eve gelince de güzelce yıkayıp uyutuyorum
(14,561 puan) tarafından
Aşkım en iyisini yapıyorsun valla
Bende her gün yıkarım ama yinede olacağı varmiş
tarafından
Çok şükür atlattı canin
(14,561 puan) tarafından
Aynen şükürler olsun artık götürmüyorum bahçede terasta takılıyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
sana bir tavsiye bu yoldan gecen biri olarak cocuguna asla park kurallarini ogretme.. inan insan yetistiren parmakla gosterilir duzeyde az.. o nedenle bunlarin icine duzzgun cocuk birakilmaz benden sana soylemesi.. ne yazik ki bu parklar annelerin giymet yuvasi k..cini koyuyo nasilsa bnmkine bisi olmaz diyor.. Allah onlari bildigi gibi yapsin diyorum sadece
(702 puan) tarafından
Valla ben anlamiommilletinicide rahat biside olmuyor gercekten ben rahat edemiyorum karşı tarafa bile bakiorum kimseye bize olmasin aman diye
tarafından
ayni bende oyleyim ama ne yazik ki yuzde 10 falan boyleyiz gerisi cop
0 oy
(14,561 puan) tarafından
Mümkün olduğunca gitmiyoruz parka haftada bir oyun grubuna gidiyor bahçe teras ta takılıyoruz 
(702 puan) tarafından
Aslında en guzeli bu
(14,561 puan) tarafından
Kolay kolay hastalanmayan kızım parka götürdüm her gün hasta oldu boğazı komple yara olmuş beslenmedı uç gün her gece acılda serum taktılar devlet el ayak hastalığı dedi özel viral enfeksiyon bilmiyorum dördüncü gün toparladı ama ömrümden ömur gitti artık çıkarmıyorum
0 oy
tarafından
Valla basedemiyoruz hergun boğusyruz park yuzunden :-) bide bizim park evle bitişik :-) 
(702 puan) tarafından
Ayyy dahada çok zor durum çocuğunuz sürekli görüp ister gitmek valla
tarafından
Evet maalesef
0 oy
(2,726 puan) tarafından
Evet bende kalabalık parklara bakıyorum böyle yabani türden vahşi tarzli çocuklar varsa bende korkuyorum açıkçası kim bilir anaları nasıldır hep pesindeyim parkta da millet salsana diyor nasıl salayim

Yani biraz daha sakin parklara gitmeye bakıyorum ve insan seciyirum yoksa değişik insan çok 
(702 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle haklısınız ama nasıl salalimki elini birakasim gelmio normalde
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Sırf bu sebeplerden ötürü sakin bı park var oraya götürüyorum rahat rahat oynuyor. Oturduğumuz yere yakın ama biraz iç taraflarda. Hele kaydirakta koşan gençleri hiç ajlamitorum. 
(702 puan) tarafından
Dimi ya ne güzel öyle bı şansınız varsa çok iyi
0 oy
tarafından
Bende kesinlkle kadın otryordu çay içiyordu azkalsin araba çarpıyordu zor getirdim cocgu bir çay için canm çocuğa bak dedim ben bir saniye gözümu ayrmiyom valah
(702 puan) tarafından
Ya gerçekten öyle anlam veremiyorum böyle insanlara
0 oy
tarafından
Geçen ay bende kızımı götürdüm park değildi meydan böyle orda cami var güvercin dolu Eyüp Sultan gibi düşün çocuklar çok seviyo orayı ben de ara ara götürüyorum.kizim kovalıyor falan essek kadar çocuklar 14  yaşında var yani onlarda koşturuyor kızım 19 aylıktı ozaman .sen çocuğuma çarp sırt üstü sert düştü nasıl ağladı kizim anasida orda bakıyor umrunda değil bı gel bişey oldumu falan kusura bakmayın de kılını kipirdatmadi ya kızımı aldım yüzünü falan yıkadım simit aldım öyle susturabildim.allahtan kafayı çarpmadı yarilmisti yani orda.sorumsjz insan ne çok.ordan dersimi aldım bida öyle tuhaf tuhaf insanların arasına sokmamaya başladım.secici oldum  valla gittiğim yerlerde .parklar genelde öğlenden önce boş oluyo o saatte götürüyorum rahat rahat takilioz en iyisi valla.
(702 puan) tarafından
Ya ne kadar değişikler gerçekten en iyi boş.ken götürmek gerçekten en olaydan sonra 2 gün çıkmadım ya

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 241 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 469 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 485 göst.