0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
29+3 üm ikiz hamilelik. Sağ böbrek 27 mm doktor stent takalım dedi ama erken doğum riski olur diye korkuyorum bu durumu yaşayan oldu mu 

3 Cevaplar

0 oy
(696 puan) tarafından
Erken doğumu tetiklemez stent ama böbrek ağrısı tetikleyebilir Allah korusun. Bende de vardı 23 tü. 27 olursa takacaz demişti doktor ama çok şükür daha daha fazla genişlemedi. Doğuma kadar o böbrek ağrılarını çektim. Doğum olur olmaz geçti o büyüme
(54 puan) tarafından
Benim ağrım yok o yüzden beklesem mi diyorum Teşekkür ederim
(696 puan) tarafından
Ağrı yoksa bence kadın doğum doktoruna da sor. Bence etkilemez o zaman. Benim de son haftalardı o yüzden beklemiştim
(54 puan) tarafından
Kadın doğum doktorum ürolojiye yönlendirdi o öneriyo benim böbreğimde hasar olmasın diye ama bende bebeklerime zararı olur mu diye korkuyorum doktor olmaz dedi ama emin olamıyorum
(696 puan) tarafından
İnşallah hiç bir şey olmaz canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbım
(54 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,736 puan) tarafından

Bana takılmaya çalışıldı fakat taş idrar yolunu kapattığı için takamadilar  ve büyümeye devam etti o sancı doğumu tetikledi 33 haftalık doğum yaptım malesef:angel: şimdi yine hamileyim 13+6 ve iki gündür yine sağ böbregim ağrıyor randevu 4 ne bulabildim çok kötü olursam özele gidecem bakalım ne olacak :ermm:

(54 puan) tarafından
Teşekkür ederim Sizede geçmiş olsun
(1,736 puan) tarafından
Tşk ederim ☺️ doktor takalım diyorsa riske atmayın kötü sonuclaniyor ☺️ rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(54 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
(2,882 puan) tarafından
3 cmdi benim de takmadı takip edeceğiz dedi bol bol su içtim agrım olmadı kontrole de gitmedim siz gidin tabiki ama takılmadı bana çok korkmuştum doğumda mecbur taktılar nefret etmiştim 
(54 puan) tarafından
Benimde ağrım yok kararsız kaldım yarın gel dedi doktor Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
5 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurr (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
22 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,783 soru

24,035,399 cevap