0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin macera hevesleri bu defa da binicilik kulübü diye tutturdu kızm şu ara hayvanlara iyice taktı at diyip duruyor yarın gidip bindiricem diyor çok küçük diyorum anlamıyor bende hamileyim zaten binemem umarım çocuğumu tek parça olarak geri getirir 

5 Cevaplar

0 oy
(13,443 puan) tarafından
Biz oglum 23 aylikti sanirim gitmistik. Yapilida bi cocuk ama ponyde bile zorlandi esim zor tuttu. Ki atak bi cocuktur :) insallah binebilir
tarafından
Korkacagini düşünmüyorum ama bizim baba da biraz yaramaz çocuğu kucağına bindiricem diye tutturur falan ona belli olmaz :)
-Reklam-
0 oy
(360 puan) tarafından
Kız bacım binemiyosan gitmemen de lazım değil ya git çocuğun gözünün önünde olsun aklın kalacagina :) bazı kahvaltı mekanları var kırsal alanlarda oralarda ki gibi atlar falan mı başka türlü bir yere mi götürür eşin bilmiyorum ama senin gidemeyeceğin bı yer degildir bence :) gözetim altında çok da güzel biner ve çocuklar için çok çok faydalı at binme :)
tarafından
Canım ben tabiki gidicem ama sonuçta biniş alanına giremem :)
tarafından
Küçük midilli falan varsa güzel olabilir aslında
(360 puan) tarafından
Yok zaten küçük oldugu için normal ata binemez pony lere binebilir inşallah korkmaz alışır bol bol gidip biner keşke benim öküz de alıp cikartsa bizi de nerdeee
tarafından
Bizimki  her hafta ayrı bişey çıkarıyor maşallah
(360 puan) tarafından
Ne güzel işte :)
0 oy
tarafından
Çok küçük muhtemelen korkar ve etkilenir.
tarafından
Bizimki pek korkmaz bence deneyip gorucez bakalim
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Benim oglumda atları cok seviyo arada sırada çiftliğe götürüyoruz biniyo ama tek başına değil yanında yardımcı birileri oluyo onların kontrolünde geziyo atın üstünde yani tek başına bırakmazlar 
tarafından
Güzel olur o zmaan :)
(9,610 puan) tarafından
Bide genelde küçük çocukları midilliye bindiriyolar veya büyük ata esinle beraber biner eşin önüne oturtur eliyle tutar kızını,büyük biri de ata binse biri mutlaka ortada dolasiyo her ihtimale karşı çünkü atların sağı solu belli olmuyo  :D
tarafından
Bende açıkçası o yüzden biraz tedirgin oldum :)
0 oy
(1,337 puan) tarafından
Çok küçük Allah korusun bi kaza sakatlanma ya da atın ters bi tepkisi olabilir. Bence bu kadar küçük bir bebek için bu kadar aksiyon fazla 
tarafından
Bakalım eğer istemezse bindirmem bari

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 193 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
6 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu