Evlatlik verildigim ailemdeyken Daha kücüktüm 12 yaslarinda kardesim vardi adı esil bide kuzenimiz vardi dayımizin oglu adi seydican esille seydican ayni yastalar ikisde 11 yasinda anneannem bizden cok ona duskundur o erkek oldugu icin zaten baskada torunu yok 3 taneyiz bize bu hic harclik vermez seydicanada hep bozukluk bir iki lira veriyor bi gün seydicanin kafayi kirmiziya boyadik yere yatirdik anneannem paralari hep gögüsunde tasir neyse o gun bizim cikolata krizimiz tuttu para istedik vermedi bizde boyle bir yola bas vurduk seydicanı yere yatirdik anneannemi cagirdik ben kapinin arkasinda duruyorum odaya girdigi gibi kafasina carsafi gecirdim biraz tombul oldugu icin zaten hemen yere yıgildi yazmalarla bunu bi guzel bagladik cuzdani aldik bime gittik 200 lira harcadik geldik eve girdik anneannem kurtulmus annemi aramis oda gelmis evde bizi kemerle bekliyor bi guzel ücumuzude dovdu ama icim yaglari erimisdi hic zoruma gitmedi dovdugu sizinle paylasmak istedim aklima gelmisken
Hahaha zavalli anane
Hahaha kız sende az değilsin ha
Anneanne nankör olunca devreye deli torun girer senaryo güzel hakkından gelmişsin ama helal
Hahahannaaneye gasp
İyi olmus torundan parami saklanır cimri oh olsun
Baya hinayetmissin desene çikolata kriziniz geçmiştir artık
Ahahahha yeminle ne güldum kız siz ne akıllıymıssınız
1,473,418 soru
24,124,401 cevap
333,649 kullanıcı