Kızlar bu yasima geldim ama yaramazliklardan vazgecemiyorum kaynanamdayiz ben telefona uzaktan kumanda uygulamasi indirdim kayinbabam tv yi degistiriyor ben kökten kapatıyrum tv esim evdeki gerkes tv bozuldu saniyor ben gülme krizlerine giriyorum kayinbabam tv aciyor actigi gibi ben telefondan kapatiyorum evdekiler bana baktiklari an tiktoku aciyorum sanki vide izliyorumda gülüyorum gibi sizinde varmı böyle yaramazliklariniz
Dikkat et de öğrenmesinler yersin kafana terliği
Hahha allah seni napmasin
Fark ederlerse Allahını seven kafana terliği vuracak ona göre
Allah seni napmasin kız günah yapma ya
Haa haa kız küçükken yaptığım yaramazlıklar geldi aklıma. Halamlarla evimiz yan yana idi. Telefon rehberleri olurdu eskiden orda uyandırma servisi diye bişey gördüm. Halamların ev telefonunu gece saat başı uyandırılacak şekilde ayarladım. Bir olmuş iki olmuş bakmışlar devam ediyor telefonun fişini çekmişler. Tabi hemen benim yaptığımı anladılar. Hiç durmazdı elim ayağım ama artık o enerji yok sadece eşime yapıyorum ara sıra değişik şakalar. Seninki güzelmiş bende yapayım bunu.
Ben onu önemli bi maçta bi Cafe Bar da yapmıştım  herkes bi afallamıştı
Koptum yaaa ahahhah eglendiriyon kendini ne güzel
Hahaha allah seni delirtcen milleti
Bende yapmıştım onu bi ara eşime en son sinirden kumandayı yere çarptı bende aldım tekrar taktım pillerini açtım tv dedim hani bişi olmuo söyleyemedim benim die kumandaya onu yapan bana napmaz halaaa bu bir sıııırr
Bende bi ara eşime yapmıştım o sesini açıyodu ben kapatıyodum TV bozuldu diyordu
Hiç gulesm yoktu ya çok yaşa
Ay çok fenasın cnm kucuklugundeki gibi
Kız Allah seni ne yapmasın
1,493,730 soru
24,405,099 cevap
350,445 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın