0 oy
267 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından

Bebeyim 1 yaşinda vücudunda kirmizi döküntü cikmis,bi turlu gecmiyor.Once bez bölgesindedi,sonra sirtinda ayaklarinda ve kollarinda da cikti.Her kes sicaktan terden olmuş diyor,ben de oyle dusunuyodum ama..Bu sefer benim karnimda da aynisi cikti.Ve bazen kasiniyor.Sicaktan oyle bisey olurmuki?Bulasici hastalik falanmi yoksa?hangi doktora gidim bilemedim

image

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
**** olmasın bu 
(3 puan) tarafından
Ne olmasin? Yazdiginiz gozukmuyor yildiz çikmiş
(1,011 puan) tarafından
U.yuz yazmış arkadaş yapışık yazılınca yıldızlanıyo inşallah değildir bacım vallahi bunun gibi iğrenç bişey yok
tarafından
Evet u yuz yazdım ona benzettım ben
(3 puan) tarafından
İnşallah o deyildir(( Hangi doktora gidim normal cocuk doktoru bakarmi,normalda alerjik bir bebek ama alerji uzmanina randevu alamiyoruz.Yani belki alerji de olabilir
-Reklam-
0 oy
(1,011 puan) tarafından
İnşallah u.yuz değildir:(
0 oy
(320 puan) tarafından
U.yuz hastalığı olabilir mi kaşıntı da varmış 
(3 puan) tarafından
Kaşinti terleyince oluyoru bende,o yuzden sicaktandir diye dusunuyodum.Artik korkmaya basladim
0 oy
(1,068 puan) tarafından
U.yuz yazmislarda yorumlarda ben aylarca o illet hastalıkla uğraştım pek benzetemedim bilemiyorum tabi ama doktora gözükmende fayda var bir de **** hastalığı parmak aralarında su dolu şişlikler yapıyor gece kaşıntı artıyor ve vücutta sivilce şeklinde döküntüler oluşuyor bu başka bir şey gibi sen mutlaka doktora git 
(3 puan) tarafından
Parmakda falan yok.Bende tek karin kisminda var ve terleyince kasinti oluyor.Bebekte de aynen parmak kisminda bisey yok ama sirt karin bacakda vardir geceleri cok huysuz.Cildiye ye mi gidiyim,kan falan istiycek deyilmi
(1,068 puan) tarafından
Cildiyeye gideceksin eğer uyuzdan suphelenirse normal bakıp ilaç yaziyor ama dediğim gibi ben asla benzetemedim
(3 puan) tarafından
İnşallah baska bir şeydir
(1,068 puan) tarafından
İnşallah sıcaktan oluyordur da önemli bir şey değildir
(1,068 puan) tarafından
Bir de tavsiyem bebeğinin vücudunda da kaşıntı vardır bol bol yıka
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Bacım.bence doktora git evet sıcak yaparda çok fazla bunlar
(3 puan) tarafından
Normal cocuk doktoru bakarmi acaba once bebeyi goturum daha sonra cildiyeye gidim
(4,583 puan) tarafından
Bakar bacım bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 384 göst.
0 oy
11 cevap 253 göst.
0 oy
14 cevap 438 göst.
0 oy
2 cevap 128 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu