0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (908 puan) tarafından
Kaç haftalık hamilesiniz suan hazırlık yapiyormusunuz

4 Cevaplar

0 oy
(14,560 puan) tarafından
Aralık'ta gözüküyor canım 21 haftalığim

Kaynanam başladı sağ olsun alıyor kiyafet ben daha başlamadım kizımda da otuz haftadan sonra başlamıştım
(908 puan) tarafından
Benimde Aralıkta görünüyor canım ama sezeryanla doğum olcak Kasım ayında olur diye tahmin ediyorum
(14,560 puan) tarafından
Sağlıcakla kavuşun inşallah canım ♥️
-Reklam-
0 oy
(4,874 puan) tarafından
26+5 teyim suan. 0-3 ay giysi ordan burdan çok geldi o yuzden bikac takim aldim hem hastaneye goturmelik hem hatıra kalsin yeni olsun diye. Besik ve yatak gorumcemden. Puset yine birinden geldi bebek arabasi alicaz civile baktik begendik bi de ebebek outleti dolasip oyle karar vericez. Battaniyeler yorgan nevresim tamam. Reflu yatagi almak istiyorum. Kaşıklı biberon var ya ondan aldim meme reddi yasamasin diye. Ama yine de emzik ve kucuk bi biberon alicam. Yelegi hirkasi yok onlari halledicem. Ağız bezi omuz ortusu filan alicam. Giysi alirsam da 3-6 6-9 bakiyorum. Simdilik boyle eksik bisey varsa bana da soyleyin :))
(908 puan) tarafından
Ben hiç birşey almadım canım ilki kız bu da kız herşey var alırsam zıbın ve sallanan beşik alcam
(4,874 puan) tarafından
Benim de kiz :)
0 oy
(54 puan) tarafından
24 haftalık oldum ama hiç hazırlık yapmadım hevesimde yok zaten eşim yüzünden.
(54 puan) tarafından
Çünkü ne benim hamile olduğumu hatrliyor nede benimle ilgileniyor bişi alayım dediğimde de daha erken diyo bende hiç ne bişi alalım diycem nede hazırlık yapmiycam artık hevesim yok
(908 puan) tarafından
İlk Bebek mi canım cinsiyeti ne
(4,874 puan) tarafından
Kuzum canini sikma erkekler oyle biraz kuzenimin esi bebek magazina girince hemen çıkasi geliyo diyodu kuzenim. Benim esim de oyle liste yaptim hani su internette olanlardan ona gerek var mi bu lazim mi diye diye yırttım attim kagidi dedim mecbur alacaksin lazim olunca. Ki aliyoruz da yani. Suan halletmek istiyorumki kalcam zaten ameliyatli agri yapiyo hamilelikte. Bi avm dolassam zor yuruyorum o yüzden erken halletmek istiyorum. Sen de soyle esine zorlanicam ilerde diye
(54 puan) tarafından
Yok ikinci gebelik hep derdi kızım olur inşallah bir oğlum var bide kızım olucak inşallah ama yinede umrunda değil
(54 puan) tarafından
Benim kocam hep ilgisiz
0 oy
(2,737 puan) tarafından
25+3 deyim hiçbir hazırlık yok. İlk çocuktan kalanlarla idare edeyim dedim. Tek uğraşacağım şey bezleri yıkayıp kurutmak bu de yeni doğan 2 takım alsam yetecek 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 370 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde AlinKara (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 330 göst.
0 oy
7 cevap 158 göst.
0 oy
4 cevap 228 göst.
29 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,036 soru

24,119,486 cevap

333,392 kullanıcı

...