0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sürekli iç çamaşırı değiştiririm temizliğine de dikkat ederim. Afedersiniz 4 - 5 günde bir de tüy temizlemesi yaparım. Fazla uzamadan. Daha dün akşam duş aldım bugün yine koku var. Canımı sıkıyor bu durum ya. Bilmiyorum nedendir acaba. Öyle göze batacak Bi akıntı da yok. Anlamadım 

3 Cevaplar

0 oy
(4,342 puan) tarafından
Ben spiral taktirdiktan sonra koku sorunu yaşadım baktim düzelmiyo spirali cikarttirdim
tarafından
Spirali ben de martta çıkarttım ama işte
(154 puan) tarafından
Yaaaaa, bilmiyordum bunu bnimde oluyor ama spiralden mi ki bilmiyorum
(4,342 puan) tarafından
Bende normalde hiç koku olmazdi spiralden sonra kendimden igrendim çamaşır falan değiştirmek fayda etmiyodu geçen ay cikarttirdim hiç koku falan kalmadı
-Reklam-
0 oy
(154 puan) tarafından
Benimde oluyur artık dus almaldan gına geldi sürekli akıntı sürekli iç çamaşırı değiştirmeden bıktım dün gece sırf onun için duş aldim 
tarafından
İşte ben de o yüzden aldım gece yattım sabah yine aynı. Kafayı yicem. Sıcaktan oluyor desem ne alaka ki
0 oy
(808 puan) tarafından
Canım enfeksiyon var muhtemelen yada iltihap olabilir ama iltihap baya kötü doktora gitmelisin birde niola yağı var her gün iç çamaşırına bir damla damlat eczaneden al benim doktorum önermişti  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 825 göst.
13 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
5 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,236 soru

24,122,152 cevap

333,535 kullanıcı

...