0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (725 puan) tarafından

Kıyafetlerim i 4 gündür yıkayıp balkona asıyorum kedi dört gündür aşağı indirip basıyor, yalıyor ve ben kedi den çok korkuyorum şimdi de kıyafetlerim in üstüne oturmuş asla zarar vermem ama ne yapabilirim bilmiyorum sinirden ağlayacağım şimdi :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kullanmadigin bi ortu minder biseyi oraya koy ustune yatsin. Usudugu icin onlari indiriyor olabilir. Korkma hicbi zarar vermez canim benim . Sicak yuvasi olmadigindan bi kutu gibi biseyi yan yatirip icine minder koyarsan kirlent gibi kucuk biseyde olur icine yatar sana da dua eder<3

-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım incitmeden paspasla itele gider ve ya bagır kprkup kaçsın sürekli aynı şey oluyorsa balkona asma bence 
(725 puan) tarafından
Baska asacak yer yok ki
(1,818 puan) tarafından
Hm anladım canım kedinin gelemeyecegi şekşkde ayarla bence
0 oy
tarafından
Yaa yazık ama üşüdüpü için oraya geliyor ☺️ bir kap su ile yemek koy onun yanına da havlu gibi bir şey koyarsan çamaşırların üstüne çıkmaz 
(725 puan) tarafından
Zaten o yüzden geliyor. Sürekli yemek bırakıyorum alışmış doğrusu alıştılar bir değil 5 tane dir ve ben çok korkuyorum hatta geçen gece fark edince çığlık attım komşular koştu resmen dilim tutuldu korkudan :(
0 oy
tarafından

image

üşüyolar ablası ❤️ bebekten farkları yok Rabbimin dilsiz kulları❤️
(725 puan) tarafından
Sanmam kaldığı yerde sıcak deponun duvarını deldşrmiştik açık orda kalıyorlar. Alıştılar ne yapacağım bilmiyorum :(
tarafından
Balkona nasıl çıkıyor ki 1. Kat bile olsa yüksek olur
(725 puan) tarafından
Hemen giriş kat.. Ev 2 katlı
tarafından
Haa balkona asma o zaman canım yumoş kokulu çamaşır seviyor demek ki :))))))
tarafından
Meltem ablasiii foto attik buraya bakk yenii :))
0 oy
tarafından
Yaa yerm onu nasl indiriyor ki hahaha Oraya Bi minder koy cnm havalar sogdu kediler sıcağı sever :) 
(725 puan) tarafından
Kaldığı yer zaten sıcak olan bana oluyor çok korkuyorum korkudan sobama kömür almaya çıkamıyorum
tarafından
Korkma canım kedi napck sana
(725 puan) tarafından
Çocukken defalarca çok korktum o gün bu gündür kedi gördüm mü yolumu değiştiriyorum
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Canim onun gorebilecegi bir yere yemek koy iner ordan ve usudugu icin oyle yapior bizim bahcedeki kedilerde cok usuor ve cok vqr kedi birbirlerine sokulup oylece duruorlar icim gdior :'(

(725 puan) tarafından
Asla zarar vermem zaten yemeğe alışmışlar sürekli veriyorm kedi kuşlar aç kalıyor inan kendim den önce aklım onlarda hatta eşime yemek varsa iş yerinden getir derim onlar yiyince ben mutlu olurum kıyafetleri geçtim de korkuyorum, bir gün dilim tutulacak diye
(5,908 puan) tarafından
Canim benim ben senin zarar vermicegini biliorum ama simdi ordan inmesi icjn yemek koyki insin diorum
0 oy
tarafından
Üşüyordur canım ya Bi kartonun içine minder gibi bişi koy gelince orda yatar dokunmaz çamaşırlara 
(725 puan) tarafından
Kaldıkları yer zaten sıcak olan bana kıyafetlerim e oluyor :(
0 oy
tarafından

image

meltemcimm senin icin cektim simdii :)
tarafından
Yaa bide poz veriyor kurban olduğum beni çok kötü kışkırtıyorsun alırım bak bende
0 oy
tarafından
onlar icin herşey yatak :))) 

bir sure asma unutsun canim
(725 puan) tarafından
Ahhh ah öyle yaparım artık :(
tarafından
yeni ne koysan balkana hemen icine girip oturur uyurlar kutr al eski esyalarindan koy yatagi olsun canim soguk hava yazik

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,736 soru

24,173,516 cevap

335,989 kullanıcı

...