0 oy
484 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (964 puan) tarafından
Hanımlar merhaba 7 yaşında oğlum var çok götürdük psikologlara rehabilitasyona net tanı koymuyorlar ama atipik otizmden şüpheleniyoruz ve internetten Çok araştırdım otizmde diyet uygulayanlar ve bunu işe yaradığını söyleyenler var bu diyeti uygulayanlar var mı herhangi bir olumlu sonuç alabilen var mı varsa yazarsanız çok mutlu olurum.

4 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Canım bu aşıların bile neden olduğuna dair geçende bı doktorun makalesini okumuştum. Beyin fonksiyonlarını etkiliyor diye.bi kafadan hacamat yaptır o asi yerlerine bı sülük tedavisi uygulattir bi umut Allah'ın izniyle düzelme olur inşallah.
tarafından
Evet kesinlikle ilk işi inşallah hacamat ve sülük olur ama tabiki çocuk birakirmi bilmiyorum
(964 puan) tarafından
Evet haklısın canım iki çocuğum da maalesef tüm aşıları yaptım kızım da çok şükür bir sorun yok ama oğlum bir buçuk yaşından bu yana çok değişti Ne tesadüfse bir buçuk yaş aşılarını civası yüksek olduğundan dolayı beyine zarar verebiliyormuş bu son çocuğumda bebeğimin en son 2 aylık aşılarını yaptırdım diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptıranlara da sonsuz saygım var lütfen bu konuda beni linçlemesinler her anne kendi çocuğunun sağlığını  düşünüyor. Bizimki de ana yüreği işte çocuğumuza bir derman bir çare bulma peşindeyiz.
(2,737 puan) tarafından
Hemen kafa hacamati hiç de acimiyor zaten oyun haline getirin yaptırın inşallah. Ben falan kafadan yaptırdım geçen de neler neler çıktı. O aşıları olan çocuklardan neler çıkar Allah bilir
tarafından
En azından bunun farkına varmissin..

odegilde farklı_kadin abla öncelikle adın neydi. ☺️

Bu aralar asi karsitlari çok yükseldi
(964 puan) tarafından
Tam olarak nasıl yapılıyor canım anlatabilir misin
(2,737 puan) tarafından
Kuzum benim adım hep farklı kadındı :D farklı olduğumu hep biliyordum :D
tarafından
Farklı kadın avla diye yazmak uzun oluyor sjsj
(2,737 puan) tarafından
Kuzum bu işin ehli insanlar var onlar daha iyi bilirler. Şimdi bende gidiyorum şuna ihtiyac var diyor buna ihtiyaç var diyor kadın biliyor saolsun
(2,737 puan) tarafından
Rabia kuzum ismim hem abla da sayılmam sen kaç yaşındasın :D
tarafından
24 ☺️☺️☺️☺️
(2,737 puan) tarafından
Esma biz aynı yastayiz :D
(964 puan) tarafından
Şimdi netten baktım kan falan çıkıyor bunun bir zararı olmaz dimi
tarafından
Şaka yapiyon Rabia sjsjs neyse abla diyordum en azından isim kısaldı sjsj
(964 puan) tarafından
O zaman burada ben abla oluyorum 27 yaşındayım :))
(2,737 puan) tarafından
Melek abla :)) o kan deri altında biriken damarlarla alakası olmayan bir kan. Ciddi anlamda söylüyorum kafamdan yarım kilo kan çıktı. Hepimiz soklardaydik. Simsiyah kan mi olur. Kızım iyi yasamissin sen bu kafayla dedi. Haklı kadın. O günden beri kendime geldim resmen. Üstümde uyuşukluk vardı. Halsizlik. Falan filan hepsi mi biter. Gözüm açıldı gözüm.
(2,737 puan) tarafından
Biz çok konusunca gören de bizi abla sanıyor işte :D
tarafından
Benimde yaptırmam lazım ama biraz tırsıyorum sjsj
(2,737 puan) tarafından
Var ya kafana o jilet darbesini atıyor ya ben bildiğin mest oldum. Sırt falan açıyordu ama kafam çok keyif verdi. Zaten sorunlularin acimiyormus :D
tarafından
Tansiyon sorunum var migrenin var gözüm ağrıyor yaptırmam gerekiyor ama çok korkuyorum sjjs

Oglumada çok hiperaktif onun için yaptırmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum
(2,167 puan) tarafından
Hacamat aşı ne alaka otizmle onu anlamadım . Benim oğlanda otizm ilk defa duydum
tarafından
Aşının vücuda yüklediği pis maddeleri temizliyor.

Otizimfe asilardan sebeb olduğuna göre
tarafından
Eylül sende oğlun için bir araştır hacamati
(2,167 puan) tarafından
Otizm doğuştan gelen bir şey kaç tane psikoloğa gittik hiç birinde duymadım böyle bir şey . Şu doğru otizmli çocuk aşı yada ilaç kullandığı zaman beyin fonksiyonlarını etkiliyor ama hacamat olayınıda sizden duyuyorum
(2,167 puan) tarafından
Bir bakıyım netten falan
(2,737 puan) tarafından
Kuşum doğuştan geldigi falan o kadar aşıdan sonra mantıksız geliyor. Sen o kadar civayi vücuduna al seninde beyin fonksiyonların etkilenir emin. Onlar vücutta durduğu her vakit zehirleyerek bizi mahvediyorlar
(964 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım şifa bulmana çok sevindim:)
(2,737 puan) tarafından
Abla ben 15 senedir bu şekilde ilaçsız yaşıyorum sizde bu nimetten faydalanın.
(964 puan) tarafından
Aynen ben de ilk defa hacamatı duydum haftaya psikiyatriye gidiyoruz bu konuyu danışacağım açıkçası biraz korkuyorum yaptırmaya ama aşının otizmle ilgili olduğunun ben de kanaatindeyim
(2,167 puan) tarafından
Hangi aşıdan bahsediyorsunuz kızlar covid aşısı falan mı
(964 puan) tarafından
Yok canım bebeklik çağı aşıları covid aşıları başlı başına tabii ki tehlikeli
-Reklam-
0 oy
(11,618 puan) tarafından
Oglunuzda ne gibi belirtiler var konuşması mi geride çok mu hiperaktiv sizi mj dinlemiyor yani kısaca ne gibi sıkıntılari var benim oglumunda dil gelişimi geride 4 yaşında dili 2 yaşla uyumlu doktor banada otizm değil atipik otizm değil diyo defalarca götürdüm ama benim oğlum benim oğlum eskisine göre hiperaktifligi azalmış yerinde durmazdi eskiden şimdi daha iyj dur diyince anliyo daha sakin
(729 puan) tarafından
Senin dedigin belirtiler tam anlamiyla otizim belirtileri degil canim benim cocugumda suan 5 yasina gircek 1 yildir konusmasi icin dil terapistine geliyoruz yani ilerleme var ama tabiki ama bu hareketli olmasi vs otizim olan bir durum degil .otistik cocuklar takintili inat bazi seyleri asiriya kacacak derecede yapan bilerek yada bilmeyerek  surekli tekrarlayan davranislari olan cocuklar senin cocugunda bence  hiperaktiviteye bagli seni dinlememesi cunku cok cocuk goruyorum okulda bin bir cesit oyuzden azda olsa tecrube oldu
(964 puan) tarafından
Allah razı olsun Rabbim yavrunuzada şifa versin
(964 puan) tarafından
Evet doğru diyorsun canım hiperaktivite yakın ama takıntıları çok fazla marka logoları isimlere takıntısı ve 5 yaşlarında saatlerce aynı kelimeyi tekrar ederdi, bir telefondan reklam açardı o reklamı dakikalarca Başa sarardı. Hala da tekerlekleri döndürüp bakıyor.
(729 puan) tarafından
Ozman tabiki otizim düşünüle bilir rabbim sifa versin
(964 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Ben burda eski bir post görüm yorum yapmıştım çıksın diye bak bir doktor tamamen diyet uygulayıp çok olumlu ilerleme kaydetmiş otizmle ilgili postlara bakarsan bulursun 
(964 puan) tarafından
Evet görüyorum gerçekten eğer bir faydası olursa tabii ki de uygularım zor olacak ama sütten ve ekmekten kesmek ama çocuğumun sağlığı için her şeyi yaparım
0 oy
(68 puan) tarafından
Benim çocukta otizm Konya ya tedaviye götürdük Allah hepsine şifalar versin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
7 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 327 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 298 göst.
13 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 435 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,628 cevap

335,739 kullanıcı

...