0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhabalar. 20 günlük bebeğim var Fışkırtarak kusuyor ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
(12,034 puan) tarafından
Yatış pozisyonuna çok dikkat et canım.fiskirarak kusma sık ve 5 kereden fazla olursa bı Dr gostersen iyi olur
(9 puan) tarafından
Nasıl yatırmalıyım canım bir de yastık kullanmıyorum. Kontrole götürecem canım sizlere de danışmak istedim
-Reklam-
0 oy
(4,316 puan) tarafından
Emzirirken kafasini dik tutuguna dikkat etmelisin ,birde emzirdikten sonra kafasi omzunda kalacak şekilde min 20 dk dit tut direk yatırma. Yatağının altına rampa şeklinde hafif eğim yap battaniye yerleştirerek.doyma güdüsü henüz gelişmedigi için sütun fazla ise az ve sık emzir tek seferde fazla fazla emmesin tavsiyelerim bunlar.
(9 puan) tarafından
Kafasını dik tutuyorum ama emzirme bittikten sonra gazını almak için omzuma koyduğumda da hemen kusuyor midesine baskı olduğu için demekki. Tamam canım öyle yaparım. Aynen doğru söylüyorsun teşekkür ederim canım
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Reflü olabilir. Bazı durumlarda süt alerjisi de oluyor. Doktora danışın mutlaka. Geçmiş olsun
(9 puan) tarafından
Reflüye razıyım insaALLAH süt alerjisi değildir :( teşekkür ederim canım
0 oy
(4,822 puan) tarafından
Reflu yataklari var egimli onlardan alabilirsin ya da kendin egimli yapabilirsin. Belki sutun de fazla geliyodur canim. Fazlasini aticam derken hepsini cikariyodur belki
0 oy
(693 puan) tarafından
Reflüsğ olabilir benim kız öyle hala reflü maması kullanıyorum anne sütü verırıken mama verirken de fıskırarak kusuyordu burnundan felan gelirdi 1 2 gun takıp ettim mama degstrıdm yine aynıydı sütümde azdı zaten kesildi dr Reflüsü var dedi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 150 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Glsvn (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 60 göst.