0 oy
2,248 göst.
Diğer kategorisinde (779 puan) tarafından
Kızlar benim eltim 19 yıldır evli hatta 20 diyelim artık çünkü 2000 yılında evlendiler. Çocukları olmuyordu hem eşinde hemde eltimin kendisinde sıkıntı vardı. Öncesinde ne çektiler bilmem ama ben 6 yıldır evliyim ve 6 yıldır şahidim 

Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın benimde olmadı 5 yıl çünkü bu acıyı yaşamayan anlamaz. 4 aşılama ve 5 tüp bebek girdi bu 19 yıla ilaçlar VS. Hocalar, otlar söylemiyorum bile.. Ben Mizgine hanimleyken 4 aylık o muhteşem haber geldi eltimde hamileydi 1.5 aylık ve kendiliğinden. İşte o zaman dünyalar bizim oldu sevincimiz 2 ye çıktı.

Elhamdülillah bugün dünyaya geldi bebeğimiz, çok şükür sağlıklı durumu iyi. Sabrın selameti oldu bizim bebeğimiz. Sanki yeniden doğmuşlar gibi 19 yıllık acı çekilmemiş gibi. 

Sizinle paylaşmak istedim çünkü burda aramızda da var bekleyenin arkadaşlarımız.. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah kızlar ve kimse bebek siz kalmasın inşallah ❤️❤️❤️

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Gözünüz aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün :) 

image

Böyle de bir söz bırakmak istedim ❤

(779 puan) tarafından
Buda günün sözü olsun çok güzel canım ellerine sağlık❤️
Bu arada teşekkür ediyorum canım
tarafından
Rica ederim canım, Mizgin'i kocaman öp bizim yerimize❤
-Reklam-
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Benim tuylerim dikildi cok tuhaf oldum 20yil ne demek. Eltini dusunemiyorum simdi nasil mutludur. Gozu aydin Allahim anali babali buyutsun ☺️
(779 puan) tarafından
Vala canım benim 5 yıl ne hallerde geçti bende onu düşünemiyorum ama elhamdülillah bu günlere ;D
Allah razı olsun canım
(2,172 puan) tarafından
Mizginde abla oldu ☺️ evlatlarimiza cok sukur verene nasip edene
(779 puan) tarafından
Evet oda abla oldu elhamdülillah araları tam 7 ay 4 gün ❤️
0 oy
tarafından

Çok şükür ne kadar güzel. Allah bağışlasın insallah. Çok sevindim:)

(779 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ediyorum ❤️❤️
0 oy
tarafından
Yaaa kurab olim Rabbime yeterki ol desin...!! Çok sevindim canım Allah analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallah ❤️ 

Kız süslü Mizgin naoiyo nasıl iyi inşallah. Ameliyata gerek yokmuş çok sevindik burda canım Alkah um daha da iyi etsin inşallah
(779 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ediyorum ❤️❤️
 Akşamda sana süslü mizgini atarım canım senin hatrın için Bi post daha açarım :D
tarafından
Aç kız aç beljide açtın bile canım ben fazla giremez oldum yaaa küçük kızım durmuyo sebekem cekmiyo:)))
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün canım. Şimdi ne kadar mutlulardır Rabbim isteyen herkese versin inşallah.. 
(779 puan) tarafından
Vala sorma canım ben bile böyle mutluysam düşünemiyorum onları ❤️
0 oy
tarafından
Rabbim isteyen  herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın.  
(779 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Maslalh alalh bağışlasın alalh hiç kimseyi kucağı boş bırakmasın amin
(779 puan) tarafından
Aminn inşallah canım ❤️
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Amin inşallah Allah onlara bağışlasın inşallah çok mutlu oldum ya okurken gözlerim doldu❤️
(779 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum ❤️❤️
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Aglattin beni yaaa cinsiyeti ne rabbim anali babali buyutsun aci dert keder gostermesin 
(779 puan) tarafından
Erkek canım.  Amin inşallah. Onlar o 19 yılda ne göz yaşları döktü Bi görseydiniz ❤️
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Ayyy ismi ne oldu Allah sağlıklı uzun ömürler nadip etsin.Benim çevremde de var 3 aile gerçekten öok zor
(779 puan) tarafından
Canım ben Mizgine hamileyken kız erkek mi bilmiyoruz isim arıyoruz neyse kız olursa mizgin kesinleşti erkek olursa miran koyacaktımm. Sonra kızım oldu elhamdülillah ve eltimin de hamileliği falan derken erkek olacağını öğrendik onada Miran ismini koyun dedim ve beni kırmadılar. Şimdi MİRAN, MİZGİN amca çocukları olarak kardeşçe büyütmeyi nasip etsin rabbim. ❤️❤️
(1,372 puan) tarafından
Çooookkk tatlı olmuş kuzum. Allah ikisine de hayırlı ömürler nasip etsin.Mizgin nasıl büyümüştür minnoş kız
(779 puan) tarafından
Evet canım çok şükür 7 aylık oldu akşama doğru Bi post açarım bende :D
(1,372 puan) tarafından
Bekliyoruuuuzzzz :)))
0 oy
(5,908 puan) tarafından

:'(:(Allahim sen buyuksun Yarabbim Elhamdullillah cok sukur Rabbim evkatlarini onlara bagislasin insaAllah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insaAllah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin 

(779 puan) tarafından
Aminn canım aminn çok zor bi durum
0 oy
(466 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün <3 Bnde 4 yıl hasret çektim 2 kayıp ama şuan şükür 2 ay kaldı doğuma.. Rabbim evlat eksikliği göstermesin kimseye hep mutlu olsunlar ınsallah. Seninde kalbin o kadar güzel ki Rabbim sana evladına uzun ömür versin yüreği güzel insan!

(779 puan) tarafından
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah sağlıklı up uzun ömrü olsun çektiğin acılar son olsun canım. Çok teşekkür ediyorum ❤️
0 oy
tarafından
Ne güzel canım benim mizgine arkadaş geldi beraber büyürler gözünüz aydın rabbim ikisine de sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı ömür nasip etsin ❤❤❤❤❤❤❤
(779 puan) tarafından
Evet canım mizgin şanslı. 2 gelinimiz daha hamile onlarında 4 ayı kaldı. Artık 4 kuzen beraber büyürler :D
tarafından
Ayy ne güzel severim kalabalık aileyi ben kalabalık Bi ailede büyüdüm çok seviyorum
0 oy
tarafından
Ay ne güzel bi haber ya ❤️ çok sevindim Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 
(779 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ne güzell keşke böyle bi mucize bizim başımızada gelse 
(779 puan) tarafından
Sizin ne zamandır olmuyor canım..
Ama olucak inşallah inanıyorum ben
(10,885 puan) tarafından
Benim 3 çocuğum var çok şükür dayımın gelini 20 senelik evli ve çocukları olmuyo
0 oy
tarafından
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 19 yıl çekilen acıya nasıl dayandılar allahım bu açıyı kimseye göstermesin rabbim eltimin yüzünü güldürmüş sağlıkla sihhatle büyüsün 
(779 puan) tarafından
Amin canım inşallah.. Rabbim kimseye yaşatmasın ❤️
0 oy
tarafından

Ah canım ne mutlu oldum ALLAH kimseyi pişman etmesin tüm ümmetin çocuklarını bağışlasın bizimkileri de bize sağlıkla büyüsün yavrucak inş <3

(779 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun inşallah ❤️❤️
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsün çok sevindim :) 
(779 puan) tarafından
Sağol canım bizde çok sevinçliyiz ❤️
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Aminnnnnnn inşallah aminnnnn canım benim gözünüz aydın hayırlı olsun bu Arada mizgin nasıl leylacımmm 
(779 puan) tarafından
Bebeğim birazdan atıcam resmini :D
(4,756 puan) tarafından
Attın mı canım benim
(779 puan) tarafından
Attım canım bak
(4,756 puan) tarafından
Gördüm maşallah büyümüş kocaman kız olmuş balım
0 oy
tarafından
Yaaa çok sevindim. Rabbim annelik yapabilen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah. Benim eltim de olmuyor çocuğu sorun kaynimda ve doktor ümit yok sperm sayısı sıfır dedi. Şu an sabırla bekliyorlar 
(779 puan) tarafından
Olsun mucize Allahtan gelsin... Sabrın sonu selamettir.. Ama şöyle bişey geldi aklıma acaba sorun kaynında değil de eltinde olsaydı. Yine sabırla beklerlermiydi?
tarafından
Beklerdi heralde bilmiyorum ki. Eltim kocasını canı pahasına seven bi kadın. Ama kaynım sabırla bekleriydi bilmiyorum
(779 puan) tarafından
Yanlış anlama canım bu durum bizde de var sorun kaynımda olmasaydı bence 19 yıl beklemezdi diye düşünüyorum ondan sanada sordum
tarafından
Aynen bende onu diyorum kuzum . Sorun kaynimda değil de eltime olsaydı asla boyle sabırla beklemez devamlı suratına vururdu

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 831 göst.
28 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde İkramm (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 3,695 göst.
0 oy
2 cevap 154 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde BsrShn (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,066 soru

24,081,283 cevap