0 oy
2,223 göst.
Diğer kategorisinde (779 puan) tarafından
Kızlar benim eltim 19 yıldır evli hatta 20 diyelim artık çünkü 2000 yılında evlendiler. Çocukları olmuyordu hem eşinde hemde eltimin kendisinde sıkıntı vardı. Öncesinde ne çektiler bilmem ama ben 6 yıldır evliyim ve 6 yıldır şahidim 

Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın benimde olmadı 5 yıl çünkü bu acıyı yaşamayan anlamaz. 4 aşılama ve 5 tüp bebek girdi bu 19 yıla ilaçlar VS. Hocalar, otlar söylemiyorum bile.. Ben Mizgine hanimleyken 4 aylık o muhteşem haber geldi eltimde hamileydi 1.5 aylık ve kendiliğinden. İşte o zaman dünyalar bizim oldu sevincimiz 2 ye çıktı.

Elhamdülillah bugün dünyaya geldi bebeğimiz, çok şükür sağlıklı durumu iyi. Sabrın selameti oldu bizim bebeğimiz. Sanki yeniden doğmuşlar gibi 19 yıllık acı çekilmemiş gibi. 

Sizinle paylaşmak istedim çünkü burda aramızda da var bekleyenin arkadaşlarımız.. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah kızlar ve kimse bebek siz kalmasın inşallah ❤️❤️❤️

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay ne güzel rabbim saglıkla büyütmelerini nasip etsin inşallah ❤️ gözleri aydın

Benim de dayımın olmuyodu çocugu 17 yıl boyunca denediler neler neler yaptılar ama olmadı sonra kendiliginden oldu bi tane ogulları var şuan 10 yaşında daha da olmadı zaten yaşlarıda geçti. Çok şükür ❤️ allah olmayan bekleyen herkesi bu sevinci tattırsın inşallah 
(779 puan) tarafından
Kıyamam ya çok şükür ki Bi evlatları var ama maşallah.. Rabbim kimseyi bu acıyla sınamasın ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım ya çok sevindim
(779 puan) tarafından
Sorma canım bizde çok mutluyuz bugün ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 829 göst.
28 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde İkramm (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 3,643 göst.