0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Evet çok çılgın cumartesi planlarınız var mı , neler yapıyorsunuz bugün? :D

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
burda hava açık.oglende arkadasim gelecek esim yalovaya gidelim dedi ama bakalim elaya bagli sabahin alti bucugundan beri uyutmaya calisiyorum fenalik geldi
tarafından
ela uyumaz ki canim büyük 15 aylık oynuyo suan uyku gozude yok evden ciktigimizde bebek dedigin arabada uyur demi bizimki hic uyumuyo butun gun oyle geciyo bebek arabasinda kendisini arkaya yatirsa uyucak diye one egik duruyo masus :)
tarafından
Hahaha sıpa, uyursa o zaman dürt sen uyandır. Hadi kalk tempo de :)
tarafından
amsn uyusa uyucam bende hemen bulaşık falan duruyo bi ara uyudu 20 dk babasi gelince kapiyi açmaya kalktim kalkti hemen cadi:)
tarafından
Maşallah en güzel zamanları ama
tarafından
aynen oyle canim en tatli zamanları bide uyusa daha tatli olacak
-Reklam-
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Ev ev ev ev ev ev evvvvv :D yemek bulaşık çamaşır süpüntü vs vs :D 
tarafından
Aaaa bu hafta da böyle olsun :))) diycem de her hafta aynı
(5,437 puan) tarafından
Aynı aynı:D :(
0 oy
tarafından

Söylücem ama kıskanma :D

Dışsrda çok güzel hava var yağmur çamur yok ve bende bunun üzerine hala yataktayım :(  sanırsın kemiklerin hepsi kırık nasıl uykum var 

tarafından
Hava güzelse hadi tempo, kalk kaçırma günü
tarafından
Aksine bugnde o kadar fenayım ki. Hiç bişi yapasm yk en hamileyken böyle hissetmiştim
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Planlarımın arasında bugün çamaşırlara yoğunlaşmak var :woot:

tarafından
Birinin benim çamaşırlara da yoğunlaşması lazım. Güneş yok günlerdir asamam diye birikti. İçeri asınca da evi çok soğutuyor
(1,372 puan) tarafından
Çoktandır içeri girişe peteğin önüne asıyorum canım.Dışarda kurumuyor anca is kokusu çekiyor
tarafından
Valla koyacak yerim olaydı çok pişmanım kurutma makinesi almadığına evlenirken. Şimdi de fiyatlar uçmuş
(1,372 puan) tarafından
Aynen baya bi pahalı
0 oy
tarafından

image

hgünaydın canım❤️ suan yatiyoruz naifle. Birazdan kalkip bi cay yapasim var :) buyur gel ❤️
tarafından
Çok yağmur vardı, eşimin şirkette servis yok, 2 dolmuş yapmasın diye bizim ev Biraz yukarda, her sabah 6.40 itibari ile yollara düşüp onu durağa bırakıyorum :/ cumartesi de full time. Geçen sene önceki çalıştığı yer kapanmadan cumartesi çalışmalarını bırakmışlardı. Evliliğin en güzel zamanlarıydı valla. İnsana ailesi ile tek gün yetmiyor, gezsin mi, eksik mi halletsin, dinlensin mi. Şimdi bebeler gelince daha çok üzüleceğim, çocuk haftada bir babayı görüyor çevrede bakıyorum da... :/
tarafından
Zormus Allah yardimcisi olsun. Yazin neyse de kisin gercekten sorun oluyor.  Pazar günü dinlenmek icin oglene kadar uyusa zaten uyandim kahvalti yaptim diyesiye ikindin oluyor gunun nasil gectigini anlamiyor. Aksamlari bari erken gelebilse kacta geliyor?
tarafından
7 gibi merkezde oluyor, anca alıp çıkıyorum işte yemek yedik ettik saat 8 oluyor en iyi zaman.
tarafından
Allah kolaylik versin canimm.  ❤️
tarafından
Hepimize Allah çocukların yüzüne baksın
0 oy
(99 puan) tarafından
Burada yağmurlu ve kasvetli.aksama kadar bebelerin altını değiştirip duruyorum.fark yok yani yemek bulaşık vs.ev kalk gidelim diyo:-)
tarafından
Ev bile sıkıldı evde olmaktan aynen
0 oy
(25,181 puan) tarafından

İyi canım yatıyom sen napıyon :D

tarafından
Oturuyorum kendime sıfır verdim. :/
0 oy
tarafından

Ayy yağmurlu havayı çok seviyorum:Dbizde kapalı ama daha yağmur yok. Güzel bir yağmur yağacak. Sıcacık çayını yudumlayacan. Oh miss<3

0 oy
tarafından

Hem de çok  çılgın inanılmaz hazır ol söylüyorum   :D

Temizlik :angry:

tarafından
Ooooo papatya :)))
0 oy
(300 puan) tarafından
Hava yağmurlu ve 1 saat sonra misafirlige  gitcem yolum uzak .gitmesem olmaz 
tarafından
Kızlar izin vermiyor de :)
0 oy
tarafından
Çok çılgın planlarım var evi süpürmek, toz almak gibi :)
0 oy
tarafından
Evdeyim tv ben tek başımızayız dışarı cikipngezmek istiyorum ama korkuyorum 
tarafından
Şimdi bi civile gittim geldim yallah dedim.
E bebekte de indirim başlamış gitsem mi bilemedim. Gezme de bu yani bende :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.
21 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 365 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 519 göst.

Kategoriler

1,474,136 soru

24,134,953 cevap

334,257 kullanıcı

...