0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar tuvalet eğitimi vermeye başladım ilk çocuğum daha bilmiyorum gece ne yapmam lazım bez takayım mi napmam lazım 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çocuğun kaç aylık canim?

İlk kez deneteceksen hemen bekleme yapmasını bı kaç defa getirip götürmen lazım ve uzun uzun anlatman lazım artık buyudun bez yok tuvalete yapman lazım gibi

Ve eğer kızsa senle girsin erkekse babasıyla girsin bı kaç defa nasıl yapıldığını görmesi lazım

Hemen olmuyor çocuk inatsa uzun sürer ama ilk kez deneteceksen gece bezle önce gundzu hallet sonra geceye geçersin

Ha gecede bezlemem dersen 8 den sonra sıvı verme yatmadan çişini yaptir

Ben şoyle yaptım sevdiği oyuncaklariyla soktum wcye oynarken bekledim anlattım bak arabalar ciş yapıyor dedim suyu döktüm üzerine çiş yapms gibi gosterdim
(886 puan) tarafından
Ekimde 3 yaşında olacak evet bugün ilk gün ve ilk kez altına kaçırdı ve dedim ki hani çişin geldiğini bana söyle dedim o da altına kacirmiş ben de bir şey demedim hani kızmadım evet kız ben de giriyor gösteriyorum anlatıyorum altına yaptı gitti lazımlığına oturdu ama çişi gelmedi altına yapıyor ondan sonra bana söylüyor ben bunu nasıl engelleyeceğim ve benim çocuğum süt içmeden yatmaz yani en az 9.30-10 gibi süt içer yani ben bunu nasıl hani bıraktıracağım bilmiyorum yani
-Reklam-
0 oy
(1,737 puan) tarafından

Merhaba cnm benim oğlum da ekimde 3 yaş olacak biz 2 günde çiş olayını cozduk ilk gün 5 kere işedi sağa sola sonra alisti ben hiç bez sarmadim çünkü bezdeyken sabahları kuru kalkiyordu bence sarma altına bisey şer yatmadan götürürsün sabah da kalkınca ben öyle yapıyorum 5 gündür bi sıkıntı olmadi çiş olayında gelince de soyluyo gidiyoruz fakat kakasını yapmak istemiyo tuvalete kiloduna yapiyo şimdi ona çözüm arıyorum :'(

(886 puan) tarafından
Peki yatarken süt içiyor mu ben ondan vazgeciremwdim ki süt içiyor gece yaparsa tutamazsa bu gece baglamicam Alez var yatağa geçmez herhalde
tarafından
Yok su içiyor sadece ama bende altını bağlıyorum mecbur
(1,737 puan) tarafından
B3nimki de iciyo süt ama kuru kalkiyo şükür
(886 puan) tarafından
İnşallah alışır dua edin kızlar
(1,737 puan) tarafından
İnşallah canım hepimiz dua edelim birbirimize:)

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 235 göst.
0 oy
4 cevap 102 göst.
0 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
2 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,467,121 soru

24,040,026 cevap