0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Çişin ne olduğunu bilmiyor lazımlığa oturuyor çiiişşş diyor ama yapmıyor çişin ne olduğunu nasıl yapacağını bilmiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(3,284 puan) tarafından
Kac yasinda cocugunuz ?
(114 puan) tarafından
2 yaşında şuan tam eğitime başlamadım henüz eksiklerimi alıyorum lazımlığı da yavaş yavaş tanısın diye gösteriyorum şuan
(3,284 puan) tarafından
Hazir olmayabilir.benimki 3 yasinda 1 ayda ogrendi cisi daha buyuk tuvaletini alsitirmaya calisiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bı iki kez altına yapnca de a cismi yaptın falan inanlar bir iki gün açık birakacaksin anlayacak
(114 puan) tarafından
Hmm anladım canım henüz başlamadım eğitime Lazımlık aldım onu gösteriyorum öğrensin diye başladığımda anlıyacak o zaman
tarafından
Evet sen altına yapmasına müsade edeceksin bir iki güne çiş olduğunu çözüyor zaten
(114 puan) tarafından
Anladım canım önden lazımlığı görsün bi 10 gün tanısın korkmasın alışsın diye gösterdim yanlış mı yaptım
tarafından
Her harikarda korkuyo özellikle kakada ama pes etmeyeceksin öğreniyorlar
(114 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(5,397 puan) tarafından
E öğrenecek =)) o altına kaçıracak sen de aa çiş yaptın diyeceksin çişi tuvalet e yapıyoruz artık götürüp getireceksin çocuktan çocuğa değişiyor en az 3 günde anlar yaşı küçük çünkü. Benimki 28 aylik o da zor anladi
(114 puan) tarafından
Anladım canım işeyince anlıcakmış :D
0 oy
tarafından
Zamanla öğrenir canim sen ara ara sok yanında hatta göster yani nasıl yapıldığını eğer erkekse babası gosterein ben öyle ogrettim
(114 puan) tarafından
Anladım canım sağol
tarafından
Önce azar azar gostermelisin yani günde 2 defa sok arada kendin girerkende sok günde bı kaç saat bezi bağlama altına yavaş yavaş anca idrak ediyolar benim oğlum 3 buçuk yaşına yaklaştı daha yeni ogrendi ama bende 2 yaşından beri gösterdim hep
(114 puan) tarafından
Klozet yok evimizde o yüzden yanıma tuvalte sıkamıyoruz yanımıza bakalım inşallah çabuk öğrenir
0 oy
tarafından
bezi barken cisini yapinca soyle kakani yapinca soyle deyon cevap veriyorsa tutabiliyor , biliyor ve hazir demektir.. 2 yas cogu cocuk icin erken
(114 puan) tarafından
Canım şuan 25 aylık olmak üzere eylülde başlamayı düşünüyorum
tarafından
dedigim gibi anliyorsa basla.. ben buyugune iki bucuktan sonra ogrettim cok kolay oldu.. digeri suan 23 aylik daha dusunmuyorum cunku henuz soyledigim hazirliklari yok

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,410 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 302 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 540 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cinar_efem00 (416 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 651 göst.