0 oy
73 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Mrb kızlar 8+3 haftalık hamileyim özel hastaneye gittim az önce kese baya gelişmiş ama bebek gelişmemiş dedi sonra eğitim araştırma hastanesine yatışa gidecem kürtaj için sizce doğru mu yapıyorum kürtaj için erken değil mi 

1 cevap

0 oy
tarafından
Sakın yapma bekle bana kürtaj dediler kese çok büyük bozuk dediler bebeğim gayet sağlıklı git başka doktora git sakın hemen olma
(9 puan) tarafından
Ama özel herseyi biliyor diyorlar oyüzden gittim böyle dedi kese gelişmiş çocuk gelişmemiş yani bozulmuş dedi özele gitmeden önce devlet hastanesine gittim o doktor da aynısını dedi çocuk gelişmemiş dedi buda aynısını dedi kürtaja git dedi bir tane kağıt verdi öyle
tarafından
Ben ilk özele gittim o söyledi üniversitesi Hastanesi'ne acilden girdim 4 doktor daha aynısını söyledi özel diye doğru söyleyecek diye bişey uok ben iki demiyorum 5 doktor diyorum sinirlenip özel kliniğe iyi bir doktora gittim bebek gayet sağlıklı hepsi zorla kürtaj dedi bana
(9 puan) tarafından
Kürtaj olmadım bebek var ama kalp atışı yok eğitim araştırma hastanesine gittim doktor bana Kürtaj yapmicam şimdi dedi Bi hafta sonra gel dedi ozaman hersey belli olur dedi kalp atışı olmazsa Kürtaj dedi dua edin bana
tarafından
Sen bu sırada başka birkac doktora daha git
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (627 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,225 puan) tarafından soruldu