0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (1,489 puan) tarafından

Kızlar eşimle merkeze kdr gttik dolmuşabindık bebek arabsyla arka kapıdan bindik adam okdr hızlı sürüyordu ki dolmuş ıki defa havaya uçtu resmen ve kuyruk sokumum cok acıdı 6 yıl öncede kayıp düşmüştüm yerinden cıkmıstı az once namaz kılarken çok acıdığıni farkettim yerinden cıkmamıştr dmi :ermm:

3 Cevaplar

+1 oy
(7,101 puan) tarafından

Hastaneye gitmedin mı iki defa havaya uçan dolmustan yuruyerek eve mı geldiniz :ermm:

(1,489 puan) tarafından
Kımseye bsy olmadıki olan sadece bna oldu o an acısı gecti ısımızı halledıp eve geldik
(7,101 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Haaaa o mesele
(1,489 puan) tarafından
Kaza olmadı kz ne seneryosu yani adam şu yollardaki tümseklerden geçerken baya bi zıplattı yani herkes mırıldandı yavas ol dye fln
(7,101 puan) tarafından
Kız öyle desene e başlığa facia demissin uçtuk yazmışsın ben kaza yaptınız anladım ya kaza yapıp eve gecemezsiniz sonuçta . Bacı buralar biraz karışık ya kafa Bir milyon oldu k bakma
(7,607 puan) tarafından
Bacım uçtu dedigin bu muydu
(7,101 puan) tarafından
Kız ben kaza sandım Selda ziplamaktan bahsediyormus kadın
(7,607 puan) tarafından
Yani uçtu kalçam mi çıktı deyince bende öyle anladım Ayşenur  çok geçmiş olsun diyim bir doktora görün ağrın devam ederse
(7,101 puan) tarafından
Hah işte :) yani facia uçtuk kuyruk sokumu birleştirince kaza aklıma geldi bide arkaya geçtik falan diyince arkadan vurdular sandım
(8,060 puan) tarafından
Bende Allah göstermesin cidden kaza sandım facia yazmış
(7,101 puan) tarafından
Ay yalnız degilmisim demi kız kaza gibi geliyor kulağa
(1,489 puan) tarafından
Yani kuyruk sokumum coktandr agrımıyırdu ama adamda baya bı zıplattı yani kz yerımzde hopladık eşime dıyom ndn adama bsy demiyorsun yavas olsun ikinci defasında ztn baya bi agrıdı suan da sızlıyor tedavisi cok zor yani ustunde durulmassa ılerde cocuğun olmuyormuş
(7,101 puan) tarafından
Çocuğu bırak oturamazsin çocuğa gelene kadar . Git doktora balım ihmal etme
(1,489 puan) tarafından
Aynn baktık cok agrırsa gderim mecbur ama doktorluk tedavi de deıl hekim kadınlar faln yapıyor
(7,101 puan) tarafından
2023 .........
(1,489 puan) tarafından
Aşko evet biraz şey gelebilir ama bn oyle iyilştim tabi bu işi cok iyi yapan doktorlar illaki vardır ama bnm bi yegenım var yıllardır bu sorunu çekiyor kac doktora gtti hekim kadına gtmeyi reddetti ama hala iyileşme yok yani
(7,101 puan) tarafından
Kitlatma derler parmak söküp yerine oturtuyor
(1,489 puan) tarafından
Evet dogrudur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ankara’da mı yaşıyorsun canım 
0 oy
(402 puan) tarafından
O nasıl başlik öyle korkarak girdim posta yine kaç can gitti diye içim gitti 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 444 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
30 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Havin06 (3,289 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,218 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 662 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hamzanin annesi 12 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,030 soru

24,163,258 cevap

335,476 kullanıcı

...