0 oy
1,016 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar çok stresliyim  bir haftadan beri kaynanamdayim eşim işinden dolayı istanbula gitmek zorunda kalmıştı bizide buraya getirdi görümcenmm kızımı hiç sevmiyor ama oğlum için ölecek kızım 6 oğlum 2 yaşında kızım ne yapsa bunlara batıyor bende hep kızımı suçladım onlara kızıp kızıma kızdım ceza verdim şuan çok üzülüyorum kızım adına kızım normalde çok uysal ama herkes kardeşini sevince o da kendini öne çıkarmak için hep hareket halinde dikkat çekmek için o da durmuyor diye bunlar söyleniyor gorumcem de el kapısına gidecek nasıl olur acaba çok merak ediyorum  hiç istemiyor bizim gelmemizi aramda hoc yok zaten bir tane görümce 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben hep birlikte yaşıyorum kaynim da seçici yemek vs sıkıntı ediyor insana suan annemlerdeyim bu pazar tekrar dönüyorum esimi özlüyorum ama orada sadece o yok bunu düşününce burda kalasim geliyo napiyim 
(78 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından

Okurken bi anda aklıma biri geldi :(:'(

Yanımda değil canım yandı resmen :'(

SEN VARSIN ANNESİ SEBSİN KIZINA SAHİP ÇIK MİLLETİN SEVGİSİNE İHTİYACI YOK!!!

ONUN SENİN ONA OLAN SEVGİSİNE İHTİYACI VAR LÜTFEN ONLARIN SEVGİSİNE MUHTAÇ ETME VE KIZINA SIMSIKI SARIL :(:(:'(

(78 puan) tarafından
Kızın nerde neden ayrısın canım
tarafından
Canım ben ikinci evliliğimi yaptım kızım doğduğundan beri babannesinde çok küçük yaşta anne oldum ben 16 yaşında kızıma annelik pek yapamadım eski kayınvaldem baktı büyüttü beni ve kızımı 19 yaşımda da oğlumu aldım kucağıma oplum 5 yşında o benimle şuanki eşimi babası olrak biliyor
Kızımdan ayrıyım o yüzden zoruma gidiyor böyle şeyleri duyunca
Kız evladı bambaşka:(
tarafından
Ahhh canım benim kiyamam sana ya :(
tarafından
Bak bu olaydan dolayı bi post paylaştım oku olur mu :(
tarafından
Tamam kuzum.   İnşallah banada kız evlat nasip olur
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Canm başkasına kızıp da kızından çıkarma onun stresini tam aksine biraz baskın karakter ol kızın haklıysa onun yanında dur azarlama onu gelişim caginda kisiligi oluşuyor elbette yaramazlık yapicak o çocuk. Kızına laf ettirme senin kızınsa onlarında torunu kaldiki kızmaya haklari yok senin kizina onlar mi baktı sanki:angry:

(78 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun valla şuan çok pişmanım kızıma sarılıp ağlamak istiyorum ama uyuyor şimdi
(2,022 puan) tarafından
Yarın telafi et hic kızma kızına onu dinle birsey yapıyorsa sebebini sor  emin ol çok mutlu olucaktir
0 oy
tarafından

Canım kız evlat Cook özel bir şey çocuktur oynasın basklarinin hatri için evladını üzme sonra insan bi uzuluyorki sorma gitsin:'(

(78 puan) tarafından
Şuan çok üzüyorum işte bende
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Neden kizini sevmiyolar peki lutfen baskasinin hatasi icin kizini cezalandirma onun hareketleri gayet normal oo koca karilarin yaptigi cok ayippp 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Her zaman büyük olanlar daha çok sevilmeli ilgi gösterilmeli çünkü onlar biliyor farkına varıyor bunun yanlış olduğunu söyle onlar daha çok kardeşini sevdikçe daha da şımarıcak ya da dengeyi sen kurup sen tamamen kızımla ilgileneceksin 
0 oy
tarafından
Cocukligum geldi aklima annemin babannem yuzunden bana yaptiklari 10 yas kucuk kardesim 

Bazi seyler icin annemi asla affetmiyorum ve malesef ergenlikte hepsinin acisini cikardim asla yapma bunu canim cocuguna
(3,443 puan) tarafından
Malesef ki anneler kimseye cevap veremedikleri için çocuklardan hinclarini çıkarmışlar çok üzülüyorum böyle çocuklara
tarafından
Aynen canim benim ben o cocuklardandim iste kuzenim yaramazlik yapardi ben ceza yerdim babanneme babana kizardi en yakininda ben vardim bende cikardi bi sekilde acisi
(3,443 puan) tarafından
Bu eskilerin soyu erkek yürütür erkek çocuk doğuran kadın baş tacı edilir düşünceleri yok mu deli ediyor beni walla anne annemin 10 çocuğu var 4 kız 6 erkek kendine bakanda kızları yiyeyim sizin soyunuzu
(78 puan) tarafından
Evet zihniyet aynı eşim bir defa bana bir tartışma arasında şunu söylemişti biz ayrılmamız soz konuşu iken ben ölürsem benim 2 erkek kardeşim daha  var bizim soyumuz devam eder senin babanın 1 tane oğlu var onun soyu kurur demişti hala aklıma gelince çok geriliyorum dusun yuvası dağılmak üzere çocuklar rezil olacak ve hala kendi soy peşinde
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Terbiyesiz işte sen ne diye uyuyorsun al kızını doya doya sev canım.yapma öyle düzeni bozulur kızının kardeşine düşman olur canim.
(5,935 puan) tarafından
Bundan sonra üzmüyorsun ve sen çok iyi bir annesin ❤üzdügünün farkına varabiliyorsun.dislanir kuzum bak daha ergenliği var inan ki uzak kalır senden yaşadığı herşey bilinç altına yerleşiyor ve bu yaşta yaşadıklarını asla unutmaz.soz ver şimdi bana kimse için kizmayacaksin evladına
(78 puan) tarafından
Sana ve kendime söz veriyorum canım başkası için kızımın canını  sikmayacam kız kızım çok akıllı bir görsen beni döversin buna nasıl kıyıp kızıyorsun diye
(5,935 puan) tarafından
Oh be bak nasil mutlu oldum.bak sana bir örnek vereyim oğlum 7 yaşında bundan 2 yil once dayımlara iftara gitmiştik ki iki masa birlestirilmis 2 sandalye boştu oğlum yanıma gelmek istedi dayım ooo bu ne ya 5 yasındaki çocuk sofraya mi otururmuş dedi bende bizimle birlikte her zaman sofraya oturur dayı dedim Yok yerde yesin dedi inan orucluyum iftara 5 dk kalmış eşime işaret ettim kalk diye tamam dayı siz sofrada yiyin biz eşim ve oğlum ile yerde yeriz dedim.bozuldu ama inan ki o sofraya oturmadım 1 bardak su 1 kase corba içtim ve mesaj geldi misafir kapıda kalmış biz kalkıyoruz dedim kalktık.arabada oğlum annecim kim gelmiş dedi bende kimse gelmedi oğlum hic kimse senden ve babandan kıymetli degil seni birey olarak görmeyen insanin evinde 15 dk daha duramazdım dedim şimdi yemeğimize devam etmeye gideceğiz dedim.beni sofrada oturtmadigi için mi kalktık yani dedi evet oğlum sen artık buyuksun ve sofra da oturup yemek yemen en doğal hakkın dedim sen 5 yasındaki çocuk bana ne dedi biliyor musun Anne ben sana hayran olmayayimda ne yapayim.Allahim bana kalbi yumuşak bir anne verdiğin için şükürler olsun dedi.ve 2 yıldır dayim ile görüşmüyorum dayım kalp krizi geçirdi dün bugün annemin hatrına hastaneye gittim oglum a dedim sen evde kal teyzen bakacak sana tamam annecim dayiya geçmiş olsun der misin iyileşince bize gelsin sofrada yemek yer demesin mi bak hiç bir sekil de konusu açılmadı ve asla unutmamış 2 yıl geçti aradan. Oy güzel kuzum aklını severim kızının kıyma annesi evlat hic birseye benzemez asla.
(78 puan) tarafından
helal olsun size ben de kızımı asla ezdirmem ama kaynanam gile gelince olay değişiyor çok elestiriyorlar inan gorsen sende kafayı yersin ama bizim babamız bizim yanımızda değil onların yanında hep mesela ben eşime biz evde kalalım çocuklarım rahat etmiyor orada dememe rağmen inat etti bizi buraya getirdi düşün gerisini
(5,935 puan) tarafından
Allah ıslah etsin hepsini kuzum.
0 oy
(309 puan) tarafından
Bizimkilerde aynı yani öyle terslemezlerde kardeşime anneme pek gitmez kızım annem o kadar gel öpim der öptürmez kızım 4 yaşında ama hiç kızmam sevmiyosaa vardır bi sebebi illaki babaannesini çok sever ama annemi pek sevmiyo sebebide annemlerde yaramazlık yapınca annem yapma der hep ama kaynanamın evini yıksa sesi çıkmaz kaynanamın sende bidaha kızma o senin çocuğun kimsenin yanında azarlama kurban olsun görümcen ona küçücük çocukla alıp veremediği neymiş 
(78 puan) tarafından
Kıskanıyor canım yigenini cunki beyni o kadar onun kaynanam da öyle koltuk üzerinde bir kirlentin yeri değişse söylenirler hemen
0 oy
tarafından
6 yaşında çocuk el kapisina gidecek tasası halaya düştü. Allahım sen verme böylesini ya kafaya bak örümcek kafalı ya... 
(78 puan) tarafından
4 gözle o günü bekliyorum zaten el.kapisina gitmesini

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,125 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serappppppp (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 432 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 978 göst.
29 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu