0 oy
258 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (134 puan) tarafından
Bebegım 40 ı cıktı yıkadık sacları var bebegımin bariz var yanı kurutma makınesi kullandım oyle azcık hemen kuruyor ztn 30 saniye fılan yetıyor. Esımde geldi bana kızdı kullanma zararlı dıyor. Sız kullandnz mı uzun saclı ama ıslak mı kalsın havlu yetmıyor 

11 Cevaplar

0 oy
(1,501 puan) tarafından
Havalar sıcak zaten canım, kullanmana gerek var mı ki bilemedim
(134 puan) tarafından
Ama hava sıcakda olsa kafası ıslak kalmıs olcak zaten 30 sanıye fılan nolcak kı.
(1,501 puan) tarafından
Daha çok küçük bence, müslin bezle ya da havlusuyla nemini aldırsanız zaten hızlı kurur havalardan
-Reklam-
0 oy
tarafından
kullanma cnm daha bebek.. radyasyon yaydigi icin zararli ozellikle sicak hava uflemesi.. ztn soguk ufleyemeyecegin icin de kullanma.. hem alismasin inan bana kullanmayip kendi kuruyanlar daha az hasta oluyor
0 oy
tarafından
Benim kızimda saclı ben kullanmıyorum havalar zaten sıcak ama yinede şapkasını takıyorum hemen kuruyor sizde kullanmayın bence çok küçükler daha
0 oy
tarafından
Benim oğlumda saçlıydı, ekimin sonunda doğdu kışın yani, kurutma makinesi kullanılmaz bence hiç kullanmadik. Havlu yeterli
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Birincisi onun kafa deriside kemigide ince sakın kullanma ikincisi bebeğin saclarini kesmen lazım zaten sağlığı için önemli hemde sünnet yani yok ben sıfıra vurmam diyosan üçe filan vur bu sıcakta bebeğe yazık hep yatiyo zaten kafası terlemez rahat eder yavrucak 
(239 puan) tarafından
Sünnette farz değil yani o dediğin şöyle oluyo bebeğinin saçı kesilip ağırlığınca altın sadaka çıkarılması lazım ama dediğim gibi sünnet kendim din hocasıyım yapmadım ben yapılırsa da hoş olur peygamber efendimizin sünneti ama ben kıyamadım oğluşumun saçlarına bide bebişin saçı zaten tüy gibi oluyo ne kadar çokta olsa rahatsız ettiğini düşünmüyorum ben canım
0 oy
tarafından
Evet kullandım. Kızım çok saçlı doğdu. Ama Nisan ayında doğdu. Şuan Ağustos ayindayiz. Az kucağına alıp gezdirsen zaten kurur saçı. Bu ayda kurutma makinesine gerek yok
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Daha bingildaklari kapanmamistir yenidoganda kullanılmaz canım çok zararlı kimisi gaz sancisi için karnına tutuyor doktorlar bas bas bağırıyor yapmayın diye sen birde kafasına tutuyosun
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Ben kullandım ama ocak ayında doğdu bebeğim uzaktan biraz kurutuyodum baya sacliydi  kızım şimdi havalar çok sıcak gerek yok 1 buçuk yaşında simdi kurutmuyorum zaten hemen kuruyor 
0 oy
(54,174 puan) tarafından
havlusunu degistir tulbentle kurula saglikli degil radyasyon yayiyor
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Bencede kullanma zararli onun icin. 
0 oy
(12,083 puan) tarafından
Hayır canım hiç gerek tok havluyla iyice kuruttu mu gerek kalmıyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 162 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 292 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 140 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
17 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,091 soru

24,164,331 cevap

335,533 kullanıcı

...