0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
Kirkimiz bitti şükür artık uzun süre çocuk istemiyorum. Üç oğlum var bı kızım olsun istedim ama nasip olmadı . Tekrar düşünür muyum yada düşünmem bilmiyorum ama tek bildiğim istemiyorum şu an . İğne vs hangisi iyi? Yada siz nasıl korunuyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben korunmam Hem doğurayım hemde korunayım Bi zahmet onuda erkek üstlensin 
tarafından
Ne saçma üstlenmek istemiyorsa nolacak yine sen doğuracan
tarafından
Niye saçma olsun ki Kadınsal olarak bütün yıpranmayı biz yaşıyoruz eş destek olmak için bide onu düşünmeyelim diye korunsa bu fazla mı gelir ona
tarafından
Bunu düşünmeyen erkek çok oyuzden diyorum.malesef kocan bazı şeyleri dusunmuyosa kendin için sen seni düşünmek zorundasın.bi erkek sağlık ocağına gidipte bunu konuşmaz .konuşan da binde birdir.sonucta üzülen yıpranan yorulan destek görmeyen yine biz olucaz enazindan kendimizi biz dusunelim
tarafından
Karakter meselesi bu konuda haklısın Odun erkek çok
tarafından
Malesef oyle yoksa herşeyi kadınların üstlenmesini bende istemem bende bir anneyim bende bir kadınım benimde her işi kendim ustlenmem hoşuma gitmiyor ama bu muhteşem hayatı ben sectim :)/
-Reklam-
0 oy
(3,743 puan) tarafından
Eşine guvemiyosan en iyisi prezervatif+geri çekilme ha güvenmiyosan da spiral bence 
0 oy
(983 puan) tarafından
Hiçbiri kesin bir yöntem değil. Spiral daha rahat gibi. Takılıyor 10 yıla kadar korunuyorsun. Ama tabi senin vücuduna uyup uymaması da var. Mesela bana uymadı zaten doğumda rahmim bayağı hasar aldı daha riske atmadan çıkarttım. Denemeden bilemezsin. Yine doğum yapsam ben yine spiral taktırırım 
0 oy
(560 puan) tarafından
Biz 16 aydır prezervatif+geri çekilme ile korunuyoruz canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 190 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aylin976 (136 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 385 göst.
0 oy