0 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (121 puan) tarafından
Bebeğim 3 ay 10 günlük birden bire ağlamaya başladı uykusundan kriz ile uyanıyor canı açıyor belli susmuyor nefesi kesilircesine ağlıyor ne yapacağım ilk defa onun göz yaşını gördüm hastaneye mi götürmeliyim acemi anneyim korkuyorum siz ne yaptınız calpol verdim şimdi uyuyor ama mızırdanoyor korkuyorum hastanede ne yaparlar 

4 Cevaplar

+1 oy
(93 puan) tarafından
Valla hem yetiskinlerde hem cocuklarda sebebini bilmediğin ağriyi kesme ilaçla. Yediğin bisey sutunden cocugu rahatsiz etmiş olabilir. Karni sertse gaz olabilir. Hersey normal hala agliyorsa sabah gotur doktora durumu anlat nolur nolmaz temkin iyidir 
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Canım diş olabilir salya durumu ne ?
(7,448 puan) tarafından
Calpol rahatlatmıştır o yüzden uyur şimdi rahat ol yardımcı olayım ben sana
(121 puan) tarafından
Salya akıtıyor evet ama bu derece hiç ağlamadı sanki canı yanıyor gibiydi
(7,448 puan) tarafından
Tamam canım diş, ağrı yapar kaşıntı yapar tetagil diş granülü var birde calgel bunlar evde olsun bebeğini eahaylarır genelde akşam vurur diş
0 oy
(5,370 puan) tarafından
4 ay atağı da olabilir. Kızım burnumuzdan getirmişti 1 ay boyunca. Yine de içinde kalmasın bi doktora göster
0 oy
(363 puan) tarafından
Ayaklarını içeri çekiyorsa gazdır atakda olabilir nazar da olabilir oku gaz ise yuvarlak şekilde masaj yap koynuna al aç olabilir mama ver uykuya dalıyorsa açtır zaten bizimki nazarlandiginda uykusunda ağlayarak uyanirdi bismillahillezi la yezurru measmihi seyun filardi vela fissema vehuves semiul âlim oku yüzüne  Ayetel Kürsi oku acısı varsa Tebbet oku anestezi etkisi yapar acıyı keser ve çok op anne öpücüğü ağrı kesiciye eş degerdir tulbentini ver eline seninle uyusun 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 180 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karanliksanri (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
23 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,319 soru

24,042,962 cevap

329,235 kullanıcı

...