0 oy
442 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (945 puan) tarafından

Kızlar merhaba bugün böyle üstümde bı halsizlik bı bikkinlik ne bileyim böyle bı umutsuzluk var . Böyle hiç bı şeye hakim yok . Ne yemek yiyesim ne su icesim var . Böyle hasta olcam gibi ama değil . Neden böyleyim hamilelikten mi :ermm:

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kansizlik vardir demir eksikligi vardir havalar kotu gidiyor ondandir. Hamiellik pskolojisindendir. Megnezyum eksikligi olabilir. Gebelik agir gelmis olabilir. Hersey olabilir bol bol zorla da olsa meyve ye ilaclarini duzenli kullan ve guzel dusun guzel olsun:)<3

(945 puan) tarafından
Kan ilaçlarımı kullanıyorum kuzum magnezyum da içiyorum . Ağırlık çoğaldıkça böyle bi tuhaf oluyorum . Havalar bozuk kaç gündür de evdeyim ondan sıkıldım herhalde off bilmiyorum :(( bol bol su iciyorum , süt içiyorum, meyve ceviz yiyorum ,ilaçlarımı düzenli kullanıyorumdm dikkat ediyorum çok sağol ❤️❤️ :)
tarafından
Sen de sagol canimm benim ❤️❤️❤️
(945 puan) tarafından
Çabuk geçsin ya sıkıldım kendimi böyle görmekten :( ❤️❤️
tarafından
Bennndeee sonnn 50 gun insaallahh penguen gibi yuruyorum :D
(945 puan) tarafından
Benimde 74 gün kaldı nasipse :) bende öyleyim sürekli yatasim var
-Reklam-
0 oy
(8,252 puan) tarafından
Hamile iken bende böyle bir post açmıştım ne çabuk geçti bu günler.. seninde geçecek inşallah üzülme sakın
(945 puan) tarafından
Geçicek dimi sanki fabrika batırıp borç batağına düşmüşüm gibi hissediyorum
0 oy
(8,252 puan) tarafından

image

sana moral olsun canım bak bende aynı duyguları yaşadım şimdi bir aylık kızım emiyorken yazıyorum :)
(945 puan) tarafından
Ya ne güzel :)❤️ bende şu an aynı durumdayım :/ herşey e üzülüyorum 29+1 haftalık hamileyim bende :)
(8,252 puan) tarafından
Demek ki bu haftalarda çok normal (✿^‿^)
(945 puan) tarafından
Herhalde eşim gitmiş hediye almış üzülüyorum diye canım benim :D
(8,252 puan) tarafından
Allah razı olsun ne güzel 。◕‿◕。
(945 puan) tarafından
Evet dün de biraz atıştık hem gönül almak istemiş :)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 343 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
0 oy
7 cevap 428 göst.
0 oy
5 cevap 423 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,528 soru

24,086,991 cevap

331,557 kullanıcı

...