0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (1,613 puan) tarafından
Hayır diyince onu yapmaz mı benimki yapıyor ama bazıları diyor yapmaz dokunmaz filan diye 

29 Cevaplar

0 oy
(3,304 puan) tarafından
Hayir dedikten sonra aglayip tutturunca bir kac kez yaptiysan onun çıkış yolunu ogrenmis olabilir.

Kararli net bi sekilde hayir diyip, dikkatini farkli yere cekersen belli bir zaman sonra ogrenecektir.

Kizim flas tv oyuncuları gibi kendini yerden yere atiyordu. Esimde bende kararli durduk bu konuda. Haa o da robot degil tehlikeli seye gözünün icine baka baka gittigi zamanlar da oluyor tabi ki
-Reklam-
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Kızım 1bucuk yaşında söyledi bireyi tutturduysa ne kadar hayır desende ağlıyor tepkini ilgisini dagitamazssam vazgeciremiyirum ama diyelim sofrada bireyler karıştıracak hayır dokunma onlara dediğimde bırakıyor musun yada ona ait olmayan bireyi aldığında onu yerine biraz oyuncak değil dediğimde bırakıyor tabi ciddi bir şekilde söylemek lazım yoksa iyice oyuna çevirip daha çok yapıyor bunlarin dışında söz dinler komut alır her dediğimi anlar yapar 
(2,466 puan) tarafından
Tabi bunlar anlık dinlemeler bırakınca iki dk sonra yine aynı şeyi yapmak ister :) ben böyle durumlarda dikkatini başa yöne çeviriyorum unutuyor çoğu zaman sende öyle yap elinden al hadi koyalım bırakalım de ve uzaklaştır başka birsey yönel bu şekilde hayırı anlar zamanla
0 oy
(85 puan) tarafından
Gel diyince inada biniyo gelmiyo ama ben gelme diyince kosa kosa geliyo ters piskoloji galiba
0 oy
(729 puan) tarafından
Benim iki tane 5 yasinda 1.5 yadinda 2 diyelim hatta evde disiplin cok onemli kurallar cok onemli benim icin bisey yapilmayacaksa yapilmayacak yada oyuncaklar toplancaksa hemen yapilcak her gittigim yerde sen bu cocuklari nasil alistirdin valla cok iyi yapmissin bide ben yapabilsem diyolar 
0 oy
(14,847 puan) tarafından

Gözünün içine bakarak yapıyor  :D

Ama tatlı dille yapma kızım söyle olur böyle olur hadi yapat hadi bırak dediğimde tabiki şansını deniyor ama inatlasmiyor

0 oy
(2,143 puan) tarafından
Hayırdan anlamıyor ki. Bazen yüz ifademden kızdığımı ya da yanlış olduğunu anlıyor bu sefer daha çok hoşuna gidiyor gözüme baka baka gülerek yapıyor yapacağını
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ya tamamen olmasada hayır deyince anlıyor kucuk 17 aylik büyük kizim 33 aylik büyük kizim 10 aydan itibaren hayır deyince yapmıyordu anlıyordu küçük oyle degil anlasada bazen inadına yapar ama öğrettim yani herseye hayır demem örnek markete gideriz Birtane hakları vardır ikinciyi alırsa hayır veya zarar verecek bisey yapıyorsa hayır dolap çekmecesi yada bir yere çıkmaları falan böyle şeylere ama evi başıma da yıksınlar karışmıyorum herseye hayır demekte onları içine kapanık yapar güvensiz olurlar
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Oglum dinlemiyo ama kızım söz dinliyo bi kere hayır demem yetiyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,079 göst.