0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (162 puan) tarafından
Kızlar ayriyim yaz aylarinda 2 3 haftalığına kaynanama geliyoruz onu hala çözmüş deilim bana karşı iyi mi kötü mü diye 1 tane gorumcemde var o bir bardak bile yikamiyor yiyiyor içiyor odasına kapanıyor yemek çay bulaşık herşey bende ben de hayır diyemiyorum tabi o da BnM gorevimis gibi sürekli iş veriyor BnM çok zoruma gdyr hiç yardım etmiyor sarma saryrm orada dolanıyor oyalaniyor hiç bı şekilde yardım etmiyor misafir gelince git şunu yap bunu yap dyr yanlarına tam gidip oturacam dyrm bulaşık yıkadım mi çayı biraktinmi diyor sanki o ortama girmemi istmy hizmetçi muamelesi yapıyor bide geçen dedi bizim bu komşular çok fesat onlara gitmeni istmyrm ben yanlarına gidecem gelinin niye gelmedi derse diyecem çocuktan dolayı glemiyor sonra sende yalanimi ortaya çıkartma dedi bende dedim kusura bakma ben yalan soyleyemem onunla sürekli çıkmak komşulara gitmek istyrm ama o beni istemiyor sanki derdi ne olabilir 

2 Cevaplar

0 oy
(340 puan) tarafından
Benim birlik yaşıyorum görümcem hayatta el atmiyo hastayim yerden kalkamıyorum hiç bı şekilde el atmaz ama olsun Allah büyüktür deyip geçiyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen misafir sayiliyorsun niye böyle yapıyo baştan alistirmissin elini çek biraz, benim kaynanamda işten geldi bende altli üstlü oturyom kapıyı caldi bisey vermeye aldım gel beraber yiyelim yemeği dedi bende ben yedim oğlumla dedim işte bizde bakıyoz gelin çay denilecek yemek hazırlicak diye diyo o eskiden mi anne bende oğlumu gezdircem dışarıda dedim 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 224 göst.
3 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (4,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 3erkek annesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 761 göst.
17 Temmuz 2024 Moda kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 381 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,883 soru

24,175,261 cevap