0 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (10,033 puan) tarafından
Geçen kaynanaya gitik biraz oturduk eşimin abisi başka yere calışmaya gitş şuan yok yani eltide  kaynanaya gitmiş işte 4 gün kalmış kaynana bir yere gitmiş  habersiz erzaklarını almış bardakları almiş et almış kıyma almış habersiz sonrada evden çıkıp gıtmiş ağladı eti habersiz aldılar dedi üzüldüm ben o vermeden hiç bir şey almam 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynananın ağlaması da bir tuhaf demek ki kadının ihtiyacı vardı yemeye bir şeyi yoktu arasın sorsun kızım derdin sıkıntın varsa söyle yardımcı olayım diye
(10,033 puan) tarafından
Bılmıyom. Maşları da ıyı 30 bin alıyolsr
tarafından
Bilemedim ama bir sorsun utandirsin ihtiyacın mi vardı diye en azindan
(10,033 puan) tarafından
Sormaz o pek ben yazdım sordum kokmasın diye aldık zaten onlar yemiyo bişey dedi eltiye söylemedim eşine sordum  bardak lazımdı aldırdım dedi
tarafından
Sen hiç karışma boş ver kendileri iyi olur sana çamur atarlar
(10,033 puan) tarafından
Aynen de canım kimse ilgilenmiyo yardım paralarını alıyoz kaynananın geçen senin bütün paralarınıda almış kadından ağladı ya ondan sordum
tarafından
Kaynanan sana ağlıyor onlara emin ol gülerek veriyordur istemese vermez gerekirse kavga eder kaynanaya da güvenme belki para koparmak istiyor sizden
(10,033 puan) tarafından
Bende çok bulaşmak ıstemıyom ama eşim soramıyo abisi ya sinir yapamıyo bana sen ara diyo kızınca biraz duruluyolar sonra yapacaklarını yine yapıyolar
-Reklam-
0 oy
(298 puan) tarafından
Böylesini de ilk defa okudum tövbe estağfurullah ya 

Kadın hem 4 gün kalıp yemiş içmiş hemde giderken erzakları mı götürmüş Allah'ım yarabbim ya hadi anne kız olsa neysede resmen malzeme almaya gelmiş .

Hali vakti yok mu kuşum eltinin böyle birşey yapmış
(10,033 puan) tarafından
Var canım olmaz mı bunun çok sinirliyim 30 bin maş alıyolar daha utanmasalar kadının yardım parasını alcekler biz çekip eline veriyoz parasını
(298 puan) tarafından
Ay resmen görgüsüzlük pes yani hayret ettim
(10,033 puan) tarafından
Aynen çok sıkıntılı bi aile
0 oy
tarafından
Bilemedim aralarinda samimiyet varmı ki 

Kaynananın ağlaması daha bir tuhaf geldi bana 

Benimde kaynnam bana der ki seme durma evden biseyler götür ben hiç almam çok şükür var ama yinede doldurur verir 
(10,033 puan) tarafından
Bılmıyom ağladı habersiz aldı dedi
0 oy
tarafından
Tabiki çok yanlış eltinin yaptığı çok ayıp 
(10,033 puan) tarafından
Aynen canım sılıntılı bi aile uğraşmak ıstemıyom eşim ara sor diyo
0 oy
tarafından
Ağlayıp zorlamayla olmaz bu işler arayıp açık açık söyleyecek benim erzaklarimi şunları bunları neden aldın benim ihtiyacım vardı diye
(10,033 puan) tarafından
Arayıp sormaz telefonu dahi yoktu hepsini aldık hat cıkartık paket atıra bilirsez atırıyoz para olursa
0 oy
(991 puan) tarafından
Cingenmiş edep görmemiş görgüsüz 
(10,033 puan) tarafından
Faslı kız annesi geldi kızın tek diye eşi başka yere calışmaya gıtı 4 gün annesiyle kalmışlsr orda giderkende alıp gitmiş saydıklarımı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 393 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 388 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 422 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 659 göst.