0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Millet vermek istiyor ama ben 60 kiloyum hedefim 70 boyuma göre o kilo çok iyi oluyor sizce ne onerrisiniz kilo almak için emzirme döneminde 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Alırsın Alırsın merak etme emzirme döneminde ağzın hiç boş durmayacağı için geri gelir kilolar ☺
-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Boyun kacki boyindan 10 cm bana ver kilomdan 10 kilo sana verim:))

image

tarafından
160 a 56 gayet orantılı bir kilo ben şuan tam olarak öyleyim sen niye rahatsızsn ama anlamadım :)
(9,079 puan) tarafından
İste fiziki yapi kiminin orantili kiminin orantisiz kiminin yag orani az oluo manken gbi duruo.:)) benim mesela ust bacaklar kalin surter birbirine yururken. Zap zayif oldugum dinemde bile oyleydi yapisi oyle ama nekadar inceltsem
Kar:) gibus bebeklerdne sonra kaldi alt gobek
tarafından
Benim sadece sezeryandan çok hafif göbeğim kaldı üst bedenim hep çok incedir hala da öyle doğumdan önce de kiloyu hep orantılı alırdım şuanda dogurmama ragemn yine fizigimi herkes beğenir o yüzden şaşırdım yani 160 56 kg çok iyi normalde :)
(9,079 puan) tarafından
Benim alt gobus var ya o gitmio mubarek yapisti. Gerci yukari koydugum resim 60 kilo. Suan baya gtti. O resimden sonra 4 kilo verdim ama yinede var alt gobus
tarafından
Bende öyle yok canım ya benim direk kalça büyüyor o yüzden alt beden alınca göze güzel grounuyor Seninde hiç büyütülecek bir şey değil hafif gobegi eritsen on numara olursun
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Kilo alman için onerebilecegim tek şey  ye bol bol ye
0 oy
(92 puan) tarafından
O ne yazıkki insanın elinde deil bende senin gibiyim normalde çok zayıfım ve yüzüm uzun olduğu için zayıflık hiç yakışmıyor bana 3 doğum yaptım doğumdan hemen sonra bütün kiloları verdim istemeyerek yine hamileyim bende vermek istemiyorum insallah da vermeyiz
0 oy
tarafından
Ah bende versem diye kendimi yirtiyorum
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Haha bende keşke doğumdan sonra göbeğimi yok edebilsem diye düşünüyorum kiminin yapısı öyle hemen gidiyor kilo istesede kalmıyor 
0 oy
tarafından
Bünye meselesi bazılari işte kimi vermek kimi almak istiyor .bende 20 aydır veremedim bı kilo aldım başımı gidiyorum 
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Boyun kaç cm ki hiç 60 kg bile olmadım 56 kg da hep sabit kaldım doğum dan sonra kilo alırsın dediler yok kırkım çıktı aynı kiloya döndüm 2 kg alsam nasıl olur acaba diyorum onu bile alamıyorum 
0 oy
tarafından
Bende vemek istemedim ama hepsi gitti 1 kilo bile kalmadı daha 40 çıkmadan hemde
0 oy
tarafından
Hiç kısma bol bol ye ben öyle yaptım aynı kiloda duruyorum bir buçuk sene oldu 

İlgili sorular

0 oy
45 cevap 1,355 göst.
22 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 755 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kelebekk.. (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 532 göst.