0 oy
311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,242 puan) tarafından
Kızım 1 yaşına girmek üzere. Her akşam 7 de yatar, yatmadan 1 data önce arı mama yapıp yediriyorum. Uyutmak için ayağıma aldığımda mamasını içmeden asla uykuya dalamıyor. Muhakkak 4-5 ölçek mama içip yatıyor. Sonra gece 1-2 kez tekrar mama için uyanıyor. Artık büyüdüğü için geceleri uykuya dalması zor oluyor. Odasını da ayıramadım gece uyanıyor diye. Nasıl bırakıcak bu mamayı. 

4 Cevaplar

0 oy
(983 puan) tarafından
Benim kız da 10 gün sonra yaşına girecek

Doğduğundan beri mama içiyor. Beni yanlış anlama ama gece uyutmak için verdiğin mama bana çok  az geldi ya. Bence gece o yüzden sürekli uyanıyor. Ben 7 ölçek veriyorum 210 cc yani. Öyle uyuyor çok şükür çok çok nadirdir gece kalkması. Kalksa bile kucağıma alıp sallıyorum geri uyuyor.

Bir de bence daha bırakmak için biraz erken gibi 
(983 puan) tarafından
Benim kıza yetmiyor bile bazen. 6 ölçekten aşağı verdiğim zaman uyumuyor sonra huysuzlanıyor
(3,242 puan) tarafından
Hangi mamayı içiyor
(983 puan) tarafından
Benimkini soruyorsan aptamil
(3,843 puan) tarafından
Bebelac gold
(361 puan) tarafından
Bence o bebekten bebeğe değişebiliyor. Kimi bebek az içer kimisi çok içer. Benim bebeğim 120 150 den fazla içmez. Gece 11 bucuk 12 gibi tam uykuya geçiş yapıyor. Sabah 8 8 bucuk gibi uyanıyor. Arada uyandığını görmedim. Sabahları da 210 ve üzeri içiyor. Bu aralar diş sıkıntısı var 120 bile zor içiyor. Bebek kendi belirliyor aslında. Kaç defa denedim mesela gece yatarken işte 210 cc içsin diye o kadar vermeme rağmen içmedi
-Reklam-
0 oy
(208 puan) tarafından
Emmiyor ise formül mamayı iki hatta üç yaşına kadar vermek zorundayız. Anne sütü yerine geçiyor. İnek sütü vermek iyi bişey değil. Evet hepimiz sütle büyüdük ama teknoloji gelişiyor kansızlık durumu arttı daha bilimum sebepler. Araştır canım ve birisi demiş mamanın miktarı bencede çok az oğlum 22 aylık 240 cc içer gece rüya öğünü gibi yaparım günde bir kez içiyoruz artık normal yemeklerle destekliyorum ama seninki daha çok küçük.
(3,242 puan) tarafından
Ne alaka 3 yaşına kadar mama olayı. Emziren anneler bile 14-15 aylıkken bırakıyor. Emmiyor diye 3 yaşına kadar biberon mu verilir saçmalamayın
(3,242 puan) tarafından
Hangi mamayı veriyorsunuz
(758 puan) tarafından
3 yaşına kadar mama verilmez kı cocuga doktorlar en gec 1 yaş dıyo kı 4. Ayda hem memeyi hem mamayı bırakan cocuklar var ek gıdayla devam ediyor 3 yaşına kadar mama verilirse o cocuk yemege alısmaz ki benim kızım 10. Ayda mamayı bıraktı emmedi zaten diş donemi iştahsız oluyor onun dısında yemek yer önemli olan mama ya degıl 1 yaştan sonra yemek yemeye alıştırmak ki maddi acıdan da zorlanır insanlar mama kac para olmus
0 oy
(7,466 puan) tarafından
1 yaşından sonra gece beslenmesini kesmiştim. O zamanlar gece 11 gibi uyuyordu yatmadan önce mama içirip yatirdim bikaç güne alıştı gece uyanmadi. Doktorumuz bir yaşından sonra gece acıkmaz uyaniyorsada seni aradığı için uyanır dedi. Bikaç gün uyandı ama oyaladim geri uyuttum yada cok az mama verdim öyle bıraktı gitti 
(3,242 puan) tarafından
Kızım erken uyuduğu için mi kalkıyor acaba
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Sulandirip ver en son artik su verirsin ben oyle yaptim 120 lik yapip icine 2 kasik atardim sonra 1 e dusurdum sonra su verdim oyle oyle birakti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 221 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde htchyl (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
15 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharr23 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (1,115 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...