0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 2 aylıkken sütüm kesildi hiç gelmedi birden gitti 1 damla bile yoktu neyse 3.4 gündür gögsüm kaşınıyo sol gögüste hiç yok sağ gögüsten 3.4 damla süt geldi 5 ay sonra gelmesi normalmi tadı yok ama kızım şuan 7 aylık çok şaşırdım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Prolaktinin fazlalaşmis. Doktora git istersen. Benim kızda 7 aylıkken emmeyi bıraktı 2.5 yaşında şuan hala süt geliyor ilaç kullaniyorum
(1,522 puan) tarafından
Ay benim  oğlan 5 yaşında halen geliyo sıkarsam ikisindende
tarafından
Kız iyimisin sen. Doktora gitsene .çok önemli birşey bu.
Hamile kalmak istersen kalamazsin
(1,522 puan) tarafından
Sjsjs istemiyorum zaten bebek :))
tarafından
O zmn devam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hormonlarla ilgili olabilir dikkat et hamile olabilir misin ben hamileyken üç aylık sütüm akiyordu çok şaşırmıştım doktor normal demişti 
tarafından
Yok aman ne hamileliği Allahım olmayana versin
0 oy
tarafından
Başka fikri bilgisi olan yokmu 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bende oldum.kizim 1 yaşındaydı tekrar geldi 5 aylıkken kesilmişti sütüm.doktora sordum hormonlarla alakalı dedi.bende fırsattan istifade iki ay emzirdim
tarafından
Benim kızım memeyi hiç tutmadı sorunda o sağıp verdim makinam bozuldu silikon uç aldım tutmadı gögüs ucu yokki tutacak
(12,026 puan) tarafından
Benimkide hiç tutmamisti o iki ayda vallahi emdi biz bile sasirdik
tarafından
Canım benim hiç ucum yok görenlerde şaşırdı herkez dedi tutsun alışır ama görenler haklıymıssın çocuk bunu tutmaz çünkü azbi uç bile yok
tarafından
Alıştırmaya çalıştım çocuk bağırmaktan ağlamaktan kıpkırmızı oluyordu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 121 göst.
8 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
19 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tusemin Annesi (11,499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Prensannesiii90 (590 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,491 soru

24,155,243 cevap

335,091 kullanıcı

...