Yeni doğum yaptım. Normalde eşimle ilk çocuk olduktan sonra masrafları ikiye boluyoruz. Neşe şimdi bu ay alışveriş vs derken ben 850 tl biryere verecektim .ekstra masraflar çıkınca onu veremedim, o an annemden aldık maaşda veririz dedim.bi kısım daha aldık buna ekstra....
Nese konuşurken dediki onu sen odeyecektin ben onu düşer kalan paranın yarısını veririm onu sen ödersin dedi.bende ddimki ekstralar çıkınca o kaldı oyuzden Bn başka şeylere verdim bunu birlikte oducez dedim.basladi beni kandırdın bidaha dirhem dirhem harcicam paramı diye...
Tepemin taşı attı bende dedimki ben ücretsiz izne ayrılacağım dirhem dirhem harcarsın dedim .iyice çıldırdı.bide ikide bir arabasını yukseltememis herkes yukseltiyormus vs..kendimi çok enayi gbi hissediyorum. İlk cocugumdada para kavgası olmasın şunun eline bakmayın diye ise dewam ettim.aslinda yine dewam edeyim. Diyorum fkt bu muhabbetlere sinirimi bozuyor..
Çalışan bayanlar sizler para mevzusunu nasıl yapıyorsunuz.ben çok enayiyim.demi.hem çocuğunda fedakarlık yap hem bu muhabbetlere maruz kal...
Bu arada ikinciyi niye yaptın demeyin ztn binbir tedaviyle çocuğumuz oldu.biyolojik yasda ilerlemeden oyuzden düşündüm.. kendi maaşım var dye..