0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (867 puan) tarafından

Kızlar üst üste grip olunca fakülteye götürdük kan değerlerıne baktı sonuc ıcın daha var gıtmemıze ama IgA değeri düşük düşüğe yakın sanırım anlayan var mı bakabılırmısınız. Kızım 3 yasında.

image

3 Cevaplar

0 oy
(54,204 puan) tarafından
normal benim kizimin düşük cikiyo tskipteyiz 
(54,204 puan) tarafından
aklima getirdin sen randevu nosunu bulamiyorum fakulteyi ariyorum acmiyor
(867 puan) tarafından
Fakulteye zor baglanılıyor ya dahılı numarayı bılmek gerekıyor yoksa uc saat baglanamadım ben sonradan öğrendım
(54,204 puan) tarafından
iste o noyu bulamiyorum
(867 puan) tarafından
Sızın hangı ıl canım
(54,204 puan) tarafından
bursa netten de baktim cikmiyo
-Reklam-
0 oy
(12,085 puan) tarafından
Ne şikayetle gitmiştiniz canım benim kızımda iga ve igg düşük 
(12,085 puan) tarafından
İga düşük değil bu arada normal değerde
(867 puan) tarafından
Canım bız cok sık hastalanıyoduk ve bronşit oluyordu ondan dolayı gıttık bı sonuc daha var oda 2 hafta sonra cıkıcakmıs sızın degerlerınız kac acaba
(12,085 puan) tarafından
Valla hatırlamıyorum canım bize genetik test de yapılmıştı 6 ay sonra dediler henüz gitmedik çok sık ateşleniyorduk bizde sadece o kadar
(867 puan) tarafından
Anladım canım Rabbım evlatlarımızı hastalıktan korusun bızde cok ates olmuyor ama ya gecen mayıs ayından temmuz ayına kadar kac sefa grıp olduk uat uste olunca korktuk bızde bırde bronsıt oluyor agır gecırıyor antıbıyotıksız asla gecmıyor
0 oy
tarafından
Yok canım gayet normal  bağışıklık sistemi hastalığı anlamına geliyormuş çocuğa hergun süt yoğurt yumurta yedir canım ayrıca cceviz badem ve pekmez yedir bağışıklık sistemi guclensin hastalıklara karşı fazla olunca da çölyak gibi hastalıklara neden oluyormuş 
(867 puan) tarafından
Ya daha 10 gunumuz kaldı merak ettım bende demek normal ozaman yumurta yogurt yıyoruz ama cevız pek vermıyorum sevmıyor dıye. Cok sık hastalandı son 2 ayda merak ettık bıde bronsıt oluyor grıplerınde bakalım bronsıtmı degıl mı doktorumuz soylıcek. Tesekkur ederım canım yorumun ıcın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 63 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esra Yagmur (1,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Havvanursms (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Havvanursms (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.