0 oy
558 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (81 puan) tarafından
Ben ilk bebeğimde 3 ay eldiven takmıştım kimse de uyarmadi. Şimdi pişmanım. Dünyayı tanımaya çalışan bı canlının resmen en önemli duyu organının işlevini engelliyorsun. İkinci bebeğime doğumdan itibaren takmayacagim. Böyle yapan var mı?

29 Cevaplar

0 oy
(4,584 puan) tarafından
İlk kızıma sadece 1  2 saat taktım.ikinci kızıma hiç takmadım.
-Reklam-
0 oy
(54,122 puan) tarafından
ne alakası var tirnagi gözünü yüzünü cizmesin zarar vermesin diye takılıyor 
(81 puan) tarafından
Tırnaklarını düzenli aralıklarla derin bir şekilde kesince yüzünü cizemiyo. Ben ilk zamanlar kesemiyodum tabi
0 oy
tarafından
Ben hiç takmadım. Kundakta yapmadım. Gayette herşeyi sağlıklı şükür. Yüzünü gözünü çizmedi. Çizmemesi için tırnaklarını kesiyordum. 
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Allah aşkına 3 ay nasıl taktınız. İlk bir ay yeterli, hiç mi aklınıza gelmedi ya da acımadınız çocuğa
(81 puan) tarafından
Ya şöyle yorumlar yapıp beni sinirlendirmeyin. He evet ya nasıl bildiniz ben acımasız merhametsiz bı anneyim.
(3,421 puan) tarafından
Canın sıkılsın istemiyorsan buraya soru sorma. Burası seni ayyy bir şey olmaz pohpoflayacak değil
(81 puan) tarafından
1.si benim sorum bu değildi. Sen benim soruma cevap bile vermedin, sataşma odaklı olduğun için sorumu bile anlamamışsın.
2. si, pohpohlamak değil ama emin ol düzgün bir üslup ile konuşmayı bilenler var.
0 oy
(3,242 puan) tarafından
Çocuklarım hep yaz bebeği hicbirine takmadım 
0 oy
(162 puan) tarafından
Toplasan sayılı takmıştırım herkez eleştiriyordu ama doktorlar önermiyor
0 oy
(1,012 puan) tarafından
İlk bı iki ay takılır gözüne zarar vermesin diye tırnağını kesseniz de tırnakları ve derisi çok ince olduğu için kesebiliyor kendini.Sonra takilmasa da olur.Duyu organlari doğar doğmaz gelişmez zaten biraz büyümeli.Annesini bile doğar doğmaz tanımıyor ki 3 aydan sonra ayırt etmeye başlıyor.Size kalmış bence takılmalı ilk doğduğunda.
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Kizim 3 aylik hic takmadim hic sorunda yasamadim tirnaklarini duzenli kısaltin yeterli
0 oy
(2,863 puan) tarafından
İkisine de hiç takmadım. Bana dokunsun ben onlara dokunayim istedim.  Sürekli ellerini öptüm kokladım 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 845 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hayalperestbirealist (3,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 583 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
3 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 349 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,485 soru

24,139,996 cevap

334,458 kullanıcı

...