0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar doğum yapalı 2 ay oldu emziriyorum hamilelikte dişim çürüdü ve ortası delindi sürekli yemek kalıntısı kalıyor ve artık daha kötü olmaya başladı bir şey yiyemeyecek hale geldin sürekli Dişimin içine giriyor ve canım acıyor emzirdiğim için müdahale olmaz mı acaba dolgu gibi Doktora mı danışmalıyım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

4 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Emzirirken müdahale olur ama 1 gün falan emzirmemen gerekir. Bazıları 4 5 saat yeterli diyor ama ben 1 gün emzirmemistim
tarafından
Nasıl beslediniz acaba emzirmeyince benimki memeye bayılır uyanıkkin sürekli emer gece desen zaten ayrı
(2,737 puan) tarafından
Öncesinde sagmistim onunla geçirdim bir gunu
tarafından
Çok soru soruyorum ama kusura bakmayın biberon tuttu yani sizi peki geri emerken zorlandımı acaba
(2,737 puan) tarafından
Biberonla değil kaşıkla verdim. Ben evime biberon emzik hiç almadım ki :) sor tabi birbirimizden öğreniyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hem dolgu hem kanal yaptirdim doktor o kadar çok süte etki etmiyor emzir demisti normalde cocuga parol vs vermiyor musun onun gibi dusun dedi. Ama oglum 1.5 yasindaydi doktora sor ona gore mudahale eder ama 2 saatlik bir dilim yetiyor emzirmemek için. 
tarafından
Teşekkürler gerçekten diş dayanılacak gibi bir şey değil
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ben kanal tedavisi yaptım canım doktor bişey olmaz emzir dedi normal emzirdim 
tarafından
Çok teşekkür ederim gerçekten çok afedersin ağzımdaki sıvı dolunca içine bile zonkluyor
(4,234 puan) tarafından
Diş çok zor valla canım benim acil bi işlem değildi eşim gidiyordu bende baktırıyım dedim doktor yaparım dedi emziriyorum dedim sıkıntı olmaz dedi sen yine de işlem yaptırmadan önce kendi doktoruna danış
tarafından
Çok teşekürler ederim en kısa sürede sorup yaptırmam lazım
0 oy
tarafından
Ben hem dolgu hem kanal tedavisi yaptırdım. Kanal tedavisini yaptirdigim da 5 aylıktı oğlum daha ama dayanilacak gibi değildi ağrısı. Süte çok geçmiyor ama için rahat etmeyecekse 2 saat emzirme dedi doktor. Çekme bence ağrı git yaptır dişinde daha kötü olmadan
tarafından
Çok teşekkür edirm şuan çok acıyor eşim işte minoset var evde ağrı kesici kullanabilirmiyim yoksa parolmu olması lazım
tarafından
Emziren anneler sadece parol kullanabilir, doktor önerisi olmadan başka bir ilaç asla kullanmayın. Parol da ağrı kesmiyor biliyorum ama yapicak birşey de yok dişi yaptırana kadar  :( tuzlu su ile gargara yapın ara sıra o dişin olduğu tarafta bekletin suyu ben öyle yapıyordum kafayı yemek üzereydim. Çok çok geçmiş olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,231 soru

24,180,605 cevap

336,313 kullanıcı

...