2 gündür rahatsızım dün akşamda daha da kötüleştim eşimde yanıma gelip sinirli bir şekilde aptallık ettin yemedin birşey ondan oldu dedi. Oysa midem rahatsızdı ve su bile içsem kusuyordum. Bende ağladım ben sana böyle mi yapıyorum böyle mi ilgileniyorsun benimle dedim. Ve bu sabahta kalkmış seninle ilgileniyormuşum ya o yüzden sabaha kadar başında bekledim dedi. Bende sana ilgilenmiyorsun demedi hakaret ederek mi ilgileniyorsun dedim ve sonra da işe gitti. Bende bu mesajı yazdım. Yaa bende mi sıkıntı var Allah aşkına siz olsanız ne yapardınız
Hangi erkek bu kadar uzun msji okur akşam eve gelecek ne de olsa e şimdi bazılarımız da abartıyoruz yemek yememek nedir yani kendinize böyle mi ceza veriyonuz vallahi ben yemezsem tansiyonum düşer
Ayrıca cumlene merhaba diye başladın ve diğer cümleyi karaladın o kadar cok cringe detay var ki
Bence özel hayatın eşin ve senin aranda burada bilgi alman eleştiri alman pek doğru olmaz se en iyisi akşam yemeğine çık esinle
Ama kalbin ne kadar narin ne kadar hassassın inşallah eşin bu yazdıklarını anlarda kendine Bi cekı duzen verir
Ne kadar mesefali ve kibar. Ben asla böyle yazmam direk catur cutur
Kız bu ne resmiyet.
Bide merhaba demissin
Kocaya mesaj atarken merhaba demeyen de ne biliiiim
1,508,143 soru
24,615,134 cevap
364,297 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın