0 oy
1,094 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (622 puan) tarafından

2 ay oldu evime geleli bildiginiz yuvami yikmaya gelmis gelmis n evi adanada büyük oglu yanina aldi 2 ay bnde dursun dedi snra esim bize gelsin 2 ayda bizde dursun dedi bnde tam dedim zaten geldigi gunden beridir rahatlik vermedi esimle hep lavga ettim ve 2 aylik hamileyim psikolojimi bozdular zaten hormonlar tavan yapmış deliriyorum bide ustune deli kaynanam ve annesi geliyo analik yapsa icim yanmz eywallah derim ama yok simdide adnadaki evi bosalticam vanda bizim oturdugumuz binanin en alt katina getircem dedi yemegini bulasigink halledrrisn dedi bnde yeni hamileyim hicbisey yapamam dedim ugrasamam annenle dedim bn kararimi verdim dedi iyi ozmn ne *** yiyosan ye dedim beni aradi az once doğum yapana kadar babanda kal gelme dedi bnde umrumda degilsin artik dedim seninle ilişkim alakam bitti dedim sinirden cocuguda aldircam dedim:'( sen yoluna ben yoluma dedim bitti artik dedim arayip sorma dedim :'(:'( çok kötüyüm kizlar aglamaktan helak oldum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım sabır versin inşallah düzelir aranız 
(622 puan) tarafından
Umrumda degil artik o annesi yuzunden benimle tartisiyosa basinirim zerre kadar umrumda olmaz
tarafından
Kuzum aile içinde bu zamana kadar ne yaşadığınızı bilemem ama ailen arkandaysa ve gerçekten boşanma radesine geldiyseniz bosanirsin hakinizda hayırlısı olsun canım
(622 puan) tarafından
Aslinda hic kavga etmeyiz annesi geldi kavgalar basladi aslinda ablasi beni hic sevmez kürdüm diye oyun yaptilar en son bnm yanima geldi iste bu hale geldik ;(((
tarafından
Yuva bozanın yuvası olmaz cnm Allah ya bugün ya yarın senin ve evladının gozyaslarinin hesabını sorar rabim kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın
(622 puan) tarafından
Amin Rabbime havale ettim hepsini esimide delirtiler Allahin belalari yoksa melek gibi bi insan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne diceğimi bilemedim 
tarafından
İnşallah bişey olmaz canım düzelir aranız inşallah
(622 puan) tarafından
İnsallah ama cok strese sokuyolar bni hep sancim var surekli
tarafından
Stres yapma kuzum bebeğin için sırf
(622 puan) tarafından
Elimde degilki Allahim yardim et bna :(((
tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Bu kadar ana kuzusu olanlar evlenmesin ya çok sinir oldum  
(622 puan) tarafından
Normalde oyle degil seytan ablasi oyun yapti bni sevmez sif kürdüm die iste oyunlarida kaynanam once buyuk ogluna gitti snra bizi geldi oyunlari tutu
(163,417 puan) tarafından
Canim snrdan ana kuzusu oluyolar evlenince analari degisiyo
(2,263 puan) tarafından
Allah bildigi gibi yapsın böylelerini yuva yıkanın yuvası olmaz sen allaha sıgın
(622 puan) tarafından
Napcagimi bilmiyorum çok kötüyüm Allaha havale ettim onlari
0 oy
tarafından
Ya artık eskisi gibi olmuyo. Ev üstüne ev olmuo benim  kaynana 40 gün bende kaldı lohusayım diye hakkını yiyemem ilk hafta iyiydik sonradan terslemeler sinirlenmeler yüzüne karşıda sordum nie bana ters konusuyosun o da ben hastayım sen alttan al bilmem ne... birlikte yaşanmıyor 40 günde anladım. Eşimden bile uzaklaşmıştım bide yeni doğum yapmışım agrılar uykusuzluk şimdi iyiyiz kaynana gidince rahatladım. Sende o gidince anca düzelir aranız yoksa tartışma bitmio
(622 puan) tarafından
Bizim binadan ev tutcam dedi yemegi bulasigiyla ilgilen dedi bnde ugrasamam dedim yeni hamiley im kendimle biraz ilgilenmek istiyorum dedim
tarafından
Bizimkilerde öyle planlıyodu ben eşime boşanırım istemiyorum dedim. 2 sene aynı sokakta oturdum Bi rahat bırakmamışlardı o yüzden aynı binayıda kabul etmedim zaten istedikleride olmadı. Baştan tavrını koy taviz verirsen daha fazlasını isterler başkasının işinide yapma ben yapmadım şahsen hizmetçi değiliz. Ayrıca bebeğinede gözün gibi bak doğduğu zaman şükredersin inan bebeğim bir buçuk aylık koklamaya doyamıyorum. Ama sakın taviz de verme iş filanda yapma
(622 puan) tarafından
Aynn oyle yapcam zaten kesinlikle istemiyorum zaten eve gitmicem ne halleri varsa gorsunler
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ay böyle kaynananalar yok olsun ya!! Resmen yuvanı yıkmaya çalışmış başarmışta birak eşinin burnu sürtsün
(622 puan) tarafından
Eve gitmicem zaten annemdeyim cok kötüyüm ya hep gorumcegin oyunlari kürdüm die sevmiyo bni oyun yaptilar iste en son bize geldi boyle yaptilar seytanlar
(5,935 puan) tarafından
Kiz insan ayrımını Allah bilr yapmazken onun ne haddine bizim gelinimizde kürt siirtli canımız ciğerimiz kardeşimin eşi baş tacimizdir. Ay allah bildiği gibi yapsın onları
(622 puan) tarafından
Cok kotuyum abla ya napcagimi bilmiyorum ;(((
(5,935 puan) tarafından
Ağlayıp çocuğuna zarar mi vermek istiyorsun ? Sakin kuzum sakin bak gelişme geriligi erken doğum hep böyle strest ten oluyor.sen hic merak etme bak sıcağı sıcağına şimdi o yüzden aramaz bi kaç gün. Hiç umursama ablacım inan ki arayacak.birak burnu sürtsün ciddi olduğunu anlasin ve bu konu bir daha acilamasin aa baktin oralı degil umrunda olmayacak haydi eyvallah.daha bu kadar baştan annesinin izinden gidiyorsa asla mutlu olamazsınız annesi her zaman oğlum yanimda diye yapmadığını bırakmaz.
(622 puan) tarafından
Annesi annelik yapsa icim yanmaz anneni at demiyorum zaten Adana'da evi var evine gitsin gitsin dedim bn burda kimseyle ilgilenemem zaten bel agrisindan bisey yapamiyorum sancim var hep simdiden esim yemek bulasik diyo ugrasamam bn bn biraz kendime vakit ayirmak istiyorum haksizmiyim abla
(5,935 puan) tarafından
Kesinlikle haklisin kuzum eşin annesini görünce horoz gibi kabarmış işte ne yaptı aradimi  hic
(622 puan) tarafından
Aradi gel dedi sabah gelmem dedim rahatla 20 adanaya gidicek dedi
(5,935 puan) tarafından
Ohhh gitsin ve gelmesin bir daha
Ben dedim sana dimi arayacak daha dur burnu da sürtecek sen üzme tatlı canını kuzum
(622 puan) tarafından
Sabah gitsemi gitmesemi bilemedim
(622 puan) tarafından
Gidimi abla sence
(5,935 puan) tarafından
Bence arasın 1 kere daha öyle git odun gibi konuşursa da gitme 2 gün sonra kendi gelir alır ama baktin iyi konusuyor git kuzum.
(622 puan) tarafından
İcini bilorim onun melek gibidir arada tartisiriz gelip diz coker affet der eseklik yaptim der kendime hakim olamiom der esim birde asker ya cok stresli
(5,935 puan) tarafından
Tabiki de eşini senden iyi kimse bilemez güzelim anne baş tacıdır ama yerini bilecek böyle mikser gibi ortalığı karıştırmayacak eşin de en ufak olayda annene git demeyecek sana sahip çıkacak . Benim eşimin yaşadığı stresti bilsen hadi herşeyi geçtim annesi ileri derece kanser annesine aşık bir evlat ama öncelik her zaman biziz
(622 puan) tarafından
Bnm kaynanamda kanser eskiden cok iyiymis oyle diyolar bu kanserden sonra psikolojisi bozulmuş
(5,935 puan) tarafından
Allahim tekrar iyi huylu olmasını nasip eylesin insallah
(622 puan) tarafından
Geldim abla evdeyim hastalanmis kuzum gitme birakma bni diyo ;((
(5,935 puan) tarafından
Ay bak kıymetini anladı ama güzelce corba yap bol limonlu içsin canım
Ihlamur da kaynat kıymetini anlar daha da çok
(622 puan) tarafından
Corba yaptim meyve falan verdim intikamimi en guzel sekilde onu soğuk suya tutarak  aldm ama mecburyetten yaniyodu abla
(5,935 puan) tarafından
Hastaneye acil e felan gitseniz gece daha kötü olur soğuk su damarları buzusturur şok etkisi yapar kuzum ılık su ile yıkamalısın
(622 puan) tarafından
Ilık tı Abla ona soguk geliyodu cocuk gibi bagirip durdu
(5,935 puan) tarafından
Bolca terlesin canım sabaha atar
(622 puan) tarafından
Terlettim abla kış cayi ihlamur yaptm iciyo simdi iyi biraz
(5,935 puan) tarafından
Kaynanan nerede canım.
(622 puan) tarafından
Evde burda hala bikacgune gitcek
(5,935 puan) tarafından
Defolsun ya gitsin
(622 puan) tarafından
Gidecek onsallah hayirlisiyla esim uzlasmaya calisti tekrardan kesinlikle olmaz dedim
(5,935 puan) tarafından
Aynen iyi demişsin canım.
(622 puan) tarafından
Abla kimseyle ugrasamam zaten benim derdim bana yeter 10+4 haftalik olduk ama bel agrisi bulanti oldurdu kalkamiyorum abla bu halde nasil kalkip bisiler yapayim birde zaten ilerde cocuk olcak ozmn hicbisey yapmamam kendime bile vakit ayiramam
(5,935 puan) tarafından
Haklisin kesinlikle canım
(622 puan) tarafından
Abla geldiginden beridir kocamla bile dogru duzgun vakit geciremioz disari cikamioz evimiz de tv izleyemiyoruz hicbisey yapamioz zaten evim küçük misafir alamiyorum zaten o evimde diye kimsede gelmek istemiyo misal  amcalari çağırcam cagiramiom hep koltukta bataniye ceker üstüne uzanir hep açık koltuğum e bn misafiri nasil cagirayim
(5,935 puan) tarafından
Iste kuzum bu cahillik insan da azıcık akıl mantık olacak . Benim k.validem uzakta gelir 3 ayda 1 inan kal kal diye ben yalvaririm o kadar anlayışlı bir kadın ki kendini çok sevdirdi.ama senin k.valideni allah doğru yola itsin inşallah . Zor yani böyle insanin gelmesini istememen de çok normal.az daha sık dişini 1 haftaya gidiyor zaten
(622 puan) tarafından
Gitmem falan dio kim bakcak dio esim kusura bkma dedi ne ben ne esim seni cekemiyo dedi cok bagirir cunku sikayet ediyo aptrdakiler
(5,935 puan) tarafından
Esin değişmiş bak oh olmuş yeter tabi haddini bilecek
(622 puan) tarafından
Bilmezki deli eder anca bizi varsa yoksa kizi git kizin baksn dedim ozmn
(5,935 puan) tarafından
Kızı baksın aynen ya kaynana adi  üzerinde  iyi gecinmeliyim demek yerine ortalığı bozuyor .
(622 puan) tarafından
Kizi baksın o dedikoducuylA iyi anlasir nede olsa kizi kiskanc hamile oldugumu duydu patladi oh canima detsin dedim catla :)))
(5,935 puan) tarafından
Ahahhahahhaha öperim seni ya çılgın kiz
(622 puan) tarafından
Hic sevmem ne onu ne kocasini beni ilk gorduklerinde kurt bu cahil dediler oyle yaptmki onlara beyinleri yandi siz kiminle oynuyosunuz dedim :))) kocamin ustune geldiler adam olun defim haddinizi bilin dedim çıktım gittim kocamin arkasindan güldüm kendime napiyosun sen ya dedim kocami ve bni sif kocam 4 bin vermedi die sevmezler kocamla abisini birbirine düşürdü iste böyle bi abla kardeşi kardeşe vurdurtuyodu abla artık düşün nasil bi kadin oldugunu hamile birde martta dogumu var
(5,935 puan) tarafından
Inan ki küçük hesap yapan bir insanmış takmam dahi böyle insanlari  diline dahi getirme onları bosverrrr
(622 puan) tarafından
Kiskaniyo ya abla kuduruyo buda bnm hosuma gidiyo asla o kadini affetmem konusmam evimede sokmam büyüyle ugrasirmis oyle dediler
(5,935 puan) tarafından
Tovbe kiz he he de geç uzak dur onlardan
(622 puan) tarafından
Allahtan farkli srhirlerdeyiz biz van onlar adana
(5,935 puan) tarafından
Yetiyor insan uzakta olsa ama daha çok gençsin kuzum ileride bunlara gülüp geçeceksin ki
(622 puan) tarafından
Aynn abla daha yeni 24 e gircem bn vanliyim esim adanali vanda tanıştık evlendik 4 yil snra tayinciyiz esim rutbeli asker abla
(5,935 puan) tarafından
Bende 33 oldum:)))))))) rabbim gönlünüze göre versin canım.
(622 puan) tarafından
Biliyodum abla yorumlarda gordum ondan abla dedim :)) çok saol abla amin
(5,935 puan) tarafından
En güzel yaşım iki yavrum kıymetli eşim ailelerimiz var bin şükür .
(622 puan) tarafından
Masallah abla Rabbim banada bugunleri nasip eder insallah :))
(5,935 puan) tarafından
Aminnn canım amin inşallah
(622 puan) tarafından
Cok saol abla :))
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Benim eşim kadar anneci bi insan yoktur ama dengeyi o kadar güzel kurdu ki hiç aramızda saygısızlık olmadı keşke eşinin daha sakin bi anında konuşmayı deneseydin hamilelikten senin de hormonlar tavan yapınca ikinizde yangına körükle gitmişsiniz boşanmak öyle kolay mı? 
(622 puan) tarafından
Biliyorum napim sinirden dedim iste beynim durdu esim annesi yuzunden bna Allah belani versin dedi ilk defa boyle bisey dedi
(13,675 puan) tarafından
İkinizinde sinir anına denk gelmiş ortada çok büyük bi problem yok ki bu devirde tek başına çocuk büyütmek kolay mı? Ve o çocuğu babasız bırakmak ikinizde kocaman insanlarsanız akşam al eşini sakince konuşun
(622 puan) tarafından
Esim nobette bu aksam bnde annemdeyim anneside evde evimde bile kalamiyorum o kadin yüzünden nefret ettirdi
(13,675 puan) tarafından
Sen niye evinde değilsin ki kalk evine git sen resmen evi bırakıp çıkmışsın orası senin evin senin yuvan sahip çık
(622 puan) tarafından
Huzurum yok iyice strese sokuyo kaynanam
0 oy
(94 puan) tarafından
Canım benim ya kıyamam hizmetçi değilsin tabi hem emrivaki nedir direkt kaynana deseydin geçen kayinpeder im kaynana gibi herşeye karisyo evimiz 10 dk yürüme mesafesinde dibinde istiyor. Ev alırken yakın alın dedi bu mahallemizi seviyorum dedim sokağın sonu değil başından alırsınız dedi sustum sonra benim babam ona demiş ki  caddeye yakın alsınlar bende dedim babam mı oturacak da karar veriyor sesini kesti kocamı işliyor cevabını verdim sende ver cevabını 
(94 puan) tarafından
Haklısın valla kendilerini düşünüyorlar evlatlarını değil
(622 puan) tarafından
Bnde hicbiseyle ilgilenmem dedim herşeyiyle sen ilgilen dedim
(94 puan) tarafından
İyi demissin
(622 puan) tarafından
Haksizmiyim zaten halim ortada
(94 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(6,920 puan) tarafından