0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Kafam çok karışık bu aralar eşime karşı nasıl olmam gerekiyor bilmiyorum artık eskisi gibi takmıyorum onu olsada olur olmasada  olur 3 senedir evliyim bir insan evliliği boyunca hiç mutlu olmaz mı eşim anlamıyor beni kaç kere bitirelim dedim oralı olmadı hep tehdit çocuklarım ile şimdi de çocuklarım için katlanıyorum ama her gün bana ızdırap 1 İnci çocuğumu istiyerek yaptım 2 incisi kontrol dışı oldu rabbim verdi dedim sustum psikolojim bozuldu

2 Cevaplar

0 oy
(55 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Cnm ailen destek oluyormu yani gel biz sahip çıkarız falan diyormu birde eşin neden böyle yapıyor ki aslında her ailede böyle şeyler var bizde umursamıyoruz diyoruz ama insan umursuyor takıyor biliyor bir yerden sonra ama ne bileyim 2 ci çocuk var biraz daha tavırlarını haraketlerini duzeltse çok iyi olur konusun düzgünce aile olmayı beceremedigini ve mutlu olmadığınızı anlat bir kere daha olmadı aile terapisti var ona gidin olmadı kendi bilir aileden destek alın aileler girsin araya belki orta yol bulunur 
(54 puan) tarafından
Kuzum 3 senedir evliyim evliliğimde ihanet şiddet piskolojik şiddet hepsi oldu herşeye rağmen çocuğum var dedim sustum ama olmuyor içimden birşeyler gidiyor aile terapistine gidelim dedim benim birşeyim yok dedi kabul etmedi ailem bana gel dediler ama çocuğunu istemiyoruz dediler eşim ile çok kez konuştum ama hep düzelcek dedi devamı yok artık bende adım atmak istemiyorum
(55 puan) tarafından
Anlıyorum cnm seni anlamiyorsa inceldigi yerden kopsun ailende olsa çocuklarını istememesi çok saçma ben çok kızıyorum beni isteyen çocuğumuda ister neyse bişey demiyorum ama bakabilirsen eğer ayaklarinin üzerinde durursan bırak şiddet olan evden çok da bir değişiklik beklemiyorum kendinde sorun bulan erkek yok zaten
(54 puan) tarafından
Zaten şuanda ayaklarımın üstünde durmiyorum  2 İnci çocuğum 1 aylık diğeri 2 buçuk yaşında bir birikim yapana kadar sabret etmem lazım evde el işleri yapıyorum daha fazla kendime bu haksızlığı etmek istemiyorum
(2,231 puan) tarafından
Valla sizdeki cesaretin 10 da biri olsa bende herhalde dunyayi dolaşırım
....çalıştığım halde 10 korunma yöntemi ile korunuyorum 2.cocuk olmasın diyerek ayrılmayı cesaret dahili edemiyorum tek çocukla çocuğuma annem baktığı halde hatta ömür boyu destek olduğu halde dediğim gibi cesaret lazım
(54 puan) tarafından
Şöyle diyim sana ben 3 senedir evliyim 2 aylık hamile iken eşimin şiddeti başladı başka kadınlar için kırıp döktü hakaretler etti telefonlarımı kırdı kaç kere sonra mesafe koydum beni aldatıyorsun dedi ki yapmadım bunu saçlarımı kızıla boyadığım Zaman bunun başka bir telefonunu yakaladım kendini haklı yapmak büyük göstermek için saçlarımı kesti ayrılmak istedim kapıyı üzerime kilitledi kafama şey dayadı şimdi düzeldi gibi birşey yapmıyor ailem benim Hersyim diyor ama manası yok ben annesiz büyüdüm çocuğum öyle kalmasın diye o şekilde büyümesin diye dayandım 2 İnci çocuğumda ise korunmama rağmen oldu günah olmasa alırdım da eşim bana karşı şimdi iyi ama benim buna şimdi ihtiyacım yok ben başka insanların evliliğini kıskandım hep niye böyle oldum diye üzülüyorum ve artık kendime haksızlık etmek istemiyorum
(2,231 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun çok zor böyle hasta biriyle evli kalınmaz zaten bunları yaşıyorsanız hem kendinize çocuklarıniza yazık
(54 puan) tarafından
Evet o yüzden ne yapmam lazım bilmiyorum işin ucunda 2 tane çocuğum var
-Reklam-
0 oy
(174 puan) tarafından

Yaşadıklarından sadece kafaya silah dayama felan yok bende. 

Dayak yiycegimi bilsemde karsilik veririm ben. Gözum döner yani. Kimse korkutamaz beni.
Bir annenin boynunu büken sadece evlatlaridir.
Ama dediğin gibi aşiri şiddet ve silah olayi varsa bitmeli. Çünkü çocuklar yaşayamaz huzurlu mutlu olamaz.
Gerekirse kuru ekmek ye ama kurtul. Allah iyi biriyle karşılaştırsın da onunla evlen inşallah 
(54 puan) tarafından
Bende karşılık veriyorm yanlışını görünce derim  ama çocuklarım küçük bir kere bitiridum herşeyimi topladım aileler girdi araya hatta adam çocuğumu aldı götürdü aramış düzelene kadar sakladı sonra çıkardı güvenmiyorum ki sabrediyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 451 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 373 göst.
12 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 461 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,866 soru

24,091,271 cevap