0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Meraba kızlarr hamileligimden beri bi çok post açtm çok şükür evladıma sag saglim kavuştum Allahm isteyen herkese tattırsın .Desteginize ihtiyacım varr lütfen beni yadırganlar yazmasın .1 buçuk aylık oldu evladımm canımı veririm onun için onu çok seviyorum.Ama çok yoruluyorumm bu rutine alışamadım sanki hayatım hep böyle zor uykusuz yorucu yıpratıcı gececek gibi o kadar bunaldım kii evladımın bi kokusu herseye deger ama daha ben bu hayata alışamadım çok ince düsünceliyim süreklii bebegime bissy olacak genzine süt kacacak acaba hastamı gazı mı var biyerimi agrıyor sütüm mü yetmiyo hep böyle düşünüyorum kafayı yiyorum bu döngü nasık geçerrr benim gibi bu hissi yaşayan anneler var mı ?

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
merhaba annelige hosgeldin... Annelik dunyanin en pahabicilmez nimeti de olsa insani yavas yavas olduren de birsey :)
-Reklam-
0 oy
(54,102 puan) tarafından
baslik yine net değil 
(54,102 puan) tarafından
bebek bakimi cok yoruyor :) gibi bisiler yazman lazim
oncekindede yazdim annelik endişe etmek zaten rahat oldugumds bir vicdan yapiyorum bende ☺️ geçiyor bu gunlerin aslinda en iyi gunlerin
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Yavaş yavaş geçecek bunlar canım merak etme bu bı dönem oluyor böyle 
0 oy
(867 puan) tarafından
Normal gayette ben iki çocukluyum hala o kadar zorlanıyorum ki ama geçecek mi dedğim çoğu şey geçti büyük oğlumda hep diyordum ağlıyordum 5 dk uyumak için bugün oğlum çok geç uyandı kendim uyandırdım vay be dedim bu günleri görecekmiydim destek çok önemli canım bana göre hiç destek almadım ikinciye sezaryenımın 4 günün sonnda eşim göreve gitti iki çocukla kaldım yanlız 
0 oy
(15,893 puan) tarafından

Zamanla her şey oturuyor gönlünü ferah tut :)

0 oy
(23,176 puan) tarafından
İlk bebekte öyle oluyosun. 2. De daha rahat oluyosun. Bu arada benim bebeğim de 1.5 aylık. ☺️ Bu hislerin çok normal. Korkma üzülme. Zamanla hepsi geçiyor Allah'ın izniyle. 
0 oy
tarafından
Canım her bebek aynı değil her bünye de aynı değil hekres uykusuzluğa dirençli değil ne hepimiz aynıyız ne de bebekler bunun için kendini sorgulama çok normal bütün hayatımız altüst oluyor biranda eminim birkaç ay sonra daha güzel ayak uydurucaksin hele biraz büyüyüp birlikte gezmeye başladığında hayat sana daha keyifli gelicek sana tavsiyem sakın küçük bebeğim var diye kendini eve kapatma o size ayak uydurur sen ona sartlanma ben 40 ki dolmadan başladım gezmeye  saymıyorum bile birlikte vakit geçir normal hayatını devam ettirmeye calis sonra bakmışsın herşey daha da güzel olmuş 
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Daha cok küçük alışcaksım hele bıraz da sevmelık olsun uyansa da bı sevsem dıyeceksım. 
0 oy
(246 puan) tarafından
Alışırsın canim 3_4 aylık olunca emin ol bütün ilk anne olanlar bu yoldan geçti bebeğim kusunca agliyordum ben.hatta uykudan gece uyanıp bebeği arıyordum odalarda :))) nasıl bir yoğunluk uykusuzluk da artık alisirsin zamanla tadını çıkarmaya bak en iyisi.
0 oy
(705 puan) tarafından
Aynısı oldu geçti şimdi aşırı zor bir dönemdeyiz 7. Ay çıldırıyor çocuk bildiğin hiç dinlenemiyorum bir gün aglamiyorsam mutlaka diğer gün ağlıyorum yorgunluktan o yüzden öyle düşünüp kafa yorma bebişini uyut ve keyfine bak sende uyu
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Gecmiyo dahada zorlasiyo 3yasina gircek  bi dk durmuyo yerinde he ilk zamanlar ki gbi degil ama cocuk bakmak gercekten sabır işi 
0 oy
tarafından
Bir ay bişey bitiyo diğer ay bişey baslio benim kızım 20 aylık oldu halaa yorgunum .uyku desen uyku yok uykum gelio yorgunluktan uyuyamiom . hamileliğimden Beri saatlerce deliksiz uyku çekmedim inşallah bitecek yani sabır ediyorum napim ki bu hayatı ben seçtim :))) iyiki de doğmuş herşeye değer diyorum.saglikli olsunlar da canları sagolsun
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Dünya kadar yazdım postuna tam göndereceğim post kapandı :(( inan yargılanacak hiçbir şey yok :)) inan hepimiz bu süreçten geçtik. Hepimiz böyle hissettik. :) Bu seni assla kötü bir anne kötü biri yapmaz :)) gün geçtikçe, o sana kıkırdadıkça, pıtı pıtı gelip boynuna sarıldıkça, anneciiim dedikçe daha da kolaylaşacak :) yani daha farklı zorluklar çıkacak ama sana daha kolay gelecek :)) hem şöyle düşün biri hiç bilmediği bir işe girdiğinde bile başlarda ne kadar zorlanır değil mi? Ama sonra öğrendikçe o işin piri olur ve kolay gelir. Annelik de böyle. Hiç bilmediğimiz bir dünyaya atıldık. :) Öğrenene kadar yorgun, yetersiz, kötü hissetmeniz çok normal :)) çoook güzel bir anne olacaksın. Ve herşey daha kolay olacak :) güven bana :)))
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Sanırım herkes ilk bu pskolkjide oluyor ben çok kötü olmuştum ama zaman su gibi geçti 7 aylık oldu herşey yolunda
0 oy
(993 puan) tarafından
15 günlüğüz çocuğun boğazına süt kaçtığı zaman panik yapmak yerine hemen alnını ovalarım nefes almasını sağlarım  , mız mızlandığı zaman gene gazını alırım , altına bakarım veya süt veririm . Çok dert etme kuzum böyle böyle geçecek zaman büyüyecekler 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,641 soru

24,127,721 cevap

333,854 kullanıcı

...