0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Sinirlenince kendini kaybediyor kapatıyor kendini. Bana vurdu parkta. Sinirli çocuk elbette olur ama bu çok çok fazla. Bunun için hangi doktora gitmeliyim kızlar? Konuşmasında da gerilik var. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pedegog görmesi lazım canım belki bi sorun vardır 
(589 puan) tarafından
Özelde mi oluyor pedagog
tarafından
Bilmiyorum canım büyük hastanelerde de vardır
(589 puan) tarafından
Tamam canım bi bakayım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç yaşında canm  
(589 puan) tarafından
Bir ay sonra 4 olacak
tarafından
Ayy yaşı birsey değilmiş sen birde 5 yaşı gör küçük ergen olup bitiyolar karşında ya bu yaşta çok normal ama konuşma gerilemesi için bilememcm acaba ilgi eksikliğimi yaşadı bu dönemlerde bir bunu gözden geçirin ve bu aralar hiç beklmedgi zamanlarda çağırıp ilgi gösterip hal hareketini kontrol edin. Olmadı götürün evet devlet hastanelerinde oluyor çocuk psikiyatri ben götürdüm gayet güzel ilgilendi
(589 puan) tarafından
Çocuk ve Ergen ruh sağlığı bölümü mü oluyor bu dediğiniz. Elimden geldiğince ilgilendim ama tek çocuk akrabalardan da uzamtayız bu bir sebep olur mu bilmiyorum
tarafından
Çevreniz var mı sürekli sizinle ev alanındaysa da sklmis olablr evet aynen dediğiniz bolum
(589 puan) tarafından
Çok çevrem yok. Tayinciyiz.
0 oy
(2,140 puan) tarafından
Pedagog seanslarına başladık. İnşallah faydası olur.
(589 puan) tarafından
Devlete mi gittiniz?
(589 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuğunuz
(2,140 puan) tarafından
3yasında hayır özel buldum
(589 puan) tarafından
Sizin çocuğunuzun sorunları neydi acaba?
(2,140 puan) tarafından
Huysuz,inatçı,sürekli ağlıyor,sinirli,asla ikna olmuyor bir sürü şey
0 oy
tarafından
Sadece sana mı vuruyor yoksa kendine de zarar veriyormu
(8,177 puan) tarafından
Benim kuzum bu aralar kendisine de zarar veriyor :( saçlarını asılıyor
(589 puan) tarafından
Kendine zarar vermiyor
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Bizim oglanda 3 yaşına gordi 2 gün önce bı ara sokakta gördüğü evimize gelen kişilere felan vuruyordu tekme atıyordu o huyu kendiliğinden geçti şimdi bana ve eşime daha çok yöneldi sinirlendiği zaman ilgisini başka yerlere çekmeye çalışıyorum o sınırı geciyor daha sonra konuşuyorum.Cocuk gelişime götürdük fazla bilgi vermedi bize gecistirmisti ama psikologa götürdük oda konusamadigi için kendini ifade etmeye çalışıyor bu şekilde demişti 
(589 puan) tarafından
Konuşması geri kızımında cümleleri var evet ama bir yetişkin gibi akıcı konuşamıyor. Sinir krizi geçirince kendini kapatıyo duymuyo kimseyi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
0 oy
7 cevap 325 göst.
+2 oy
3 cevap 171 göst.
+2 oy
2 cevap 594 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,783 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,947 soru