Bende oldu birisini sevdim aileler felan istemedi derken bi sebebten ayrıldık ve ben hemen evlendim ve suan eşimi cok seviyorum sadece o kişinin ailesi beni istemediği zaman iyi bir laf soksaydım ağzıma geleni söyleseydim bu icimdeki en büyük utke
3 ünv. Terkim.. 1ini bari bitireydim olmadı en azından açık öğretim falan okuyaydım bu çok fena icimde kaldı..
Değersiz insanlara çok değer verip hep üzülen ben oldum 5 para etmez insanlar için canımı hiçe saydim keşke kendimi ezdirmeseydim çok aptlmisim en çok haklı olduğum zamanlarda bile karşı taraf sırf konusmasin die haklı yerine koydum bu konuda çok pişmanım malesef geçmişimde bekarlikta olan şeyler ve kisiler
Evet bi gelinlik giymek mesela icimde kaldi. :)
Neler beler kalmadiki hangisini saysam.acaba
Hayatın kendisi içimde ukte kaldı
Beni anlattın canm bende birini çok sevdim benim ailemden onun aileside istemedi bende ayrıldım. Ama ondan ayrildigima pişman değilim çünkü en son aldattı beni. Bende eşimle tanıştım evlendim iyi ki de diyorum. İçimde kalan ukte ne biliyor musun? Kendimi çok basite aldırdım çok sevdiğim için köpeğin olurum falan dedim çok şımarttim o yüzden aldattı keşke o kadar yüz vermesiydm.
Elimden tutupda okula goturen babam olmadi kosa kosa bakkala gidipde bana su cukolatayi al diyemedim en sevdigim ayakabiyi al diyemedim kosup boynuna sarilip kokusunu icime cekmedim hep dayak yedim disarda buyudum Allah kimseyi yakinlariyla sinamasn Benim bu hayatta en buyuk imtahanim babam olacak ksi oldu bilmiyor ya ne diyecegimi
Aynısından. Çok şükür iyiki onla evlenmemişim. Verilmiş sadakam varmış. Eşimi çok seviyorum iyiki onla evlenmişim ❣❤
Derslerim çok iyiyken keşke liseyi birakmasaydim okumaya devam etseydim
Uktelik bi durumum yok çok şükür.Herşey yolunda.iyiki de ayrılmıssın o zaman senı ıstemeyenlerle ne işin olurdu.
Acaba hangisini saysam düğünümde olmayan bir ton şeyi mi kızımın doğumunda yapamadığım bi ton şeyi mi kızımın ismindeki hakkımın olmayışını mi okul hayatımdaki mevzuları mi. Ömrüm içimde ukte kalmasıyla geçiyor vallahi.
1,489,256 soru
24,341,614 cevap
346,076 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın