0 oy
289 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,753 puan) tarafından
Mobilden check-in yaptım bilet almama havalimaninda gidince gerek var mi beklemeden telefondan gösterip girebilir miyim 

4 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından
Biniş kartı alman gerekiyor 
(2,753 puan) tarafından
Mobilden aldim var yani onu gösterip geçebilir miyim
-Reklam-
0 oy
(856 puan) tarafından
Gerek yok canım koltuk no yazıyorsa direk gidebilirsin . Gorvliye mobili ve kimlik göster gec
(2,753 puan) tarafından
Aa bagajimda yok zaten altta biri alınıyor yazmista
(856 puan) tarafından
Bagaj yoksa direk gidebilirsin güvenliğe göster gec yerine
(2,753 puan) tarafından
Teşekkürler cnm sağol
0 oy
(276 puan) tarafından
Mobil biniş kartı aldıysanız check in yaparken tekrar bilet almanıza gerek yok.ama illaki güvenlikten geçmek için sıra bekliyorsunuz.bagajiniz yoksadirek güvenlikten geçin orda telefonunuza gelen mobil biniş kartı ve kimliğinizi göstererek geçebilirsiniz .
(2,753 puan) tarafından
Bagaj falan vermicm güvenlikten geçerken gösterip telefondan binebilrm yani bide kontuara sıraya girmeme gerek yok sanırım
(276 puan) tarafından
Biniş kartı aldıysanız kontiara girmeye gerek yok ama check-in farklı biniş kartı farklı biniş kartı aldığınızdan emin olun sonra sıkıntı yaşamayın
0 oy
(552 puan) tarafından
Evet girebilirsiniz telefondan karekodu okutuyorlar bir de kimlik istiyorlar sizden. 
(2,753 puan) tarafından
Güvenlik noktasından da gecebilirim yani
(552 puan) tarafından
Evet ama yanınızda bagaj yoksa. Öğrencilik yıllarımda öyle çok geçtim. Ama artık  büyük havalimanlarında atm tarzı check-in noktaları var ordan da hızlı bir şekilde biniş kartı alabilir el bagajınıza etiket bastırabilirsiniz.
(2,753 puan) tarafından
Uçaga verilecek büyük bagajim yok yanima alacağım kabin bagajim var kabin bagaj dediğimde sırt çantası bunun içinde gerek yok galiba :)
(552 puan) tarafından
Biz bebek bakım çantasını yanımızda getirmiştik ona da uçak kapısının önündeki son kontrolde etiket verdiler :
(2,753 puan) tarafından
Tamam yani sıkıntı olmuyor anladığım uçağın kapısına kadar varabileyim binis kartsiz yeter: D

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
18 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 524 göst.

Kategoriler

1,476,063 soru

24,163,980 cevap

335,498 kullanıcı

...