0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (578 puan) tarafından

Su son 2-3 haftadır karşımıza çıkan ya da yakinlarimizin basina gelen problemlerde, benimle alakası olmasa bile kendimi suçluyormusum ben, benimki öyle söyledi. Geceleri dişlerimi gicirdatiyormusum,  su gibi terleyip uyanıyorum ve günün çoğunluk kısmında daha yüksek bir kaygiya sahibim. Son zamanlarda farklı bir şey yasamamama rağmen bu tip bir durum görülmeye başlandı. Gereksiz yüksek endişe ve kaygi..

Sizde de oluyor mu bu tip durumlar? Oluyorsa eğer süreç nasıl devam ediyor? 

10 Cevaplar

0 oy
(3,554 puan) tarafından
Yorgun ve bitkin bende dişimi sıkıyorum sabah uyandığımda ağrısından anlyrm günün stres den oluo çockla ugras ev işi hayat şartı 
(3,554 puan) tarafından
Saol canım sanada rabbim kolaylık versin inş çalışıosun ev işi market derken yoruluosun ondanda oluyodr
(54,160 puan) tarafından
ben doktora gittim dedim orta kulak iltihabi oldum aciyor su kulagimin yanlari bakti bisey yok dedi olur mu acıyor iltihap var dedim ☺️uyurken dislerini sıkıyorsundur.oda kaslarini agritiyordur dedi yoo dedim sıkmiyorm bir iki gun sonra esim uyandırdı kendine gel dişlerini sıkıyorsun diye ☺️☺️☺️
(578 puan) tarafından
Silikon dişlikle de hiç uyunmuyor :( inşallah takmak zorunda kalmazsın
(54,160 puan) tarafından
insallah canım uyku apnesi yaptır dedi doktor da kim ugrasacak
(3,554 puan) tarafından
Diş plağı yaptırırlar kuzum dr söyledimi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olmayan senaryoları bile kafamda kuruyorum hep huzursuzum bu senaryolar hep birilerini korumak üzerine sonunda psikiyatriye gidicem ☺️
(578 puan) tarafından
En kötü ihtimali düşünüp, ona göre önlem almaya da çalışıyor musun? Evet ise sen de bizdensin:)
tarafından
Tabiki de :D
0 oy
(174 puan) tarafından
Diş sıkma var bende. Gece farkinda olmuyorum. Bu geçmiyor. Diş aparati kullanıyorum. 

Sinirlilik oldu bende eşim ve ailesinden kaynakli içime ata ata gece diş sıkma şeklinde yansıdı 
(578 puan) tarafından
Doktora gittin mi? Gittiysen doktor ne dedi bu diş aparatı dışında
(174 puan) tarafından
Dişciye gittim
Piskiyatriye gitmedim tedavisi var mı bilmiyorum.
Ama benim kayinbabanin yıllardır varmış dış gıcırdatmasi daha yenilerde kendiliğinden geçmiş. Kaynanam dedi. Düşün otuz senedir dis gicirtisi ile uyuyormuş kadin
(578 puan) tarafından
Ben dişçiye gittim, bu şekilde sıkmaya devam edersem kronik apse olurmuş, dişimi kaybedebilirmisim,  silikon dislik verdi ama kullanamıyorum, uykumu kaciriyor dişlik. :(
0 oy
(298 puan) tarafından
Bende de oluyor ama Allah'a şükür kafama pek takan insan değilim öyle olsa şimdiye kadar kafayı yemiş olurdum
(578 puan) tarafından
Peki nasıl azalıyor
(298 puan) tarafından
Başka şeyler ile uğraş o anlık bir iş bul kendine
(578 puan) tarafından
Gece tam uyku öncesi olduğu da oluyor :(
(298 puan) tarafından
O zaman tak kulaklıklarını müzik dinle :)
(578 puan) tarafından
Şimdi deneyeceğim:)
0 oy
(54,160 puan) tarafından
diş gıcırdatma bendeee var esim diyo sanki kemigini alıyoruz elinden ☺️
(578 puan) tarafından
:))))
0 oy
(174 puan) tarafından
Diş gıcırdatma bende de vardı 5-6 sene önce üniversite okurken okulu uzattigimda ve dış doktoru ne derdin var bu çok stresten kaynaklı demişti büyük bir derdin mi var dedi bende okulu takıyorum demiştim gülmüştü hakikaten saçma öyle yada böyle bitti bölümüm zordu zaten ama insanın elinde olmuyor sende kendini strese sokan ne varsa ondan uzaklaşmaya çalış benimki mecburiyetti uzaklasamadum ama dislerime mal oldu maalesef 
0 oy
tarafından
Çok kötüyüm ani bir haber olmadı böyle birşey bekliyorduk ama yeğenimin ölümü hepimizi çok etkiledi 
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Dolunaydan dolayı oluyor canım geçer merak etme
0 oy
(165 puan) tarafından
Evet oluyor özellikle bu dönem geceleri düşünmekten uyuyamıyorum, bebeğim hiç durmuyor zaten 2 evin sorumluluğu çocuk yemek derken bitik bir halde oluyorum üstelik hala içimde cözemediğim şeyler var. Emzirdiğim için psikiyatride gitmek istemiyorum sanırım kendimi dinlemeye ihtiyacım var
0 oy
(925 puan) tarafından
Seninle alakası yoksa sen niye üstüne aliniyorsun onu anlamadim 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 532 göst.
4 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 291 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,518 göst.