0 oy
1,010 göst.
Diğer kategorisinde (1,036 puan) tarafından
Bebeğimle markete gitmiştim dönüşte kadının biri durdurdu ağaca uyanamıyorum sen uzanabilirsen biraz erik topla kendine de al dedi bir elim bebek arabasını tutuyor diğer elimle de dala uzanmaya çalışıyorum. Kadın ben bakarım bebege dedi bırakmadım tabii neyse dalı çektim tutuyorum kadında topluyor biliyor musun benimde bebegim var 1 yaşında dedi sağlıkla büyüsün dedim göstereyim mi dedi olur dedim neyse evinin kapısının önünde market çantasının içinden bebek ayağı gozukuyor yaklaştıkça gerildim kanım dondu aklımdan türlü türlü şeyler geçiyor poşeti bir açtı oyuncak bebekmiş az önce karnını doyurdum uyuyor simdi dedi tövbe bismillah diyorum içimden neyse esim bekliyor dedim hızla ayrıldım 

Hala aklıma geldikçe geriliyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Psikolojik rahatsizdir bende almanyadayken bi kadın bez bebeği sarıp sarmalamış çöp konteyneri toplayan aracın arkasından koşup bebeği orda birakiyor. Araç hareket edince tekrar alıyor bende görünce baya gerildim. 

Yine havalimaninda beklerken bir kadın durup dururken sinirlenip kendi kendine bağırıyor elindeki gazeteye vuruyor. 
(1,036 puan) tarafından
Bizim açımızdan bakınca çok korkunçta onların akindan neler geçiyor kimbilir Allah yardımcıları olsun olayın sokuyla idrak edemedim ama sonradan üzüldüm
-Reklam-
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Aynı kadın yine karşıma çıktı...

Bu seferde elimde bomba var her an gürültü olabilir diyor 
tarafından
Ay kız tövbe tövbe şimdi okuyunca bile korktum bence o an Deli sakin bebeğinle falan tek kalma yanında
(1,036 puan) tarafından
Kız yolu değiştiriyordum yine çıktı elinde siyah poşet bomba var diyor kafayı yiyecem ya gerçekse diye
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Delimi şakamı etti acaba sana 
(1,036 puan) tarafından
Bebegimle yolun kenarinda duruyorduk yanimdan oyle deyip gecip gitti bir elinde bez canta diğer elinde siyah torba vardi deli herhalde ama insan yine de acaba mi diyor

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,322 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (413 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 1,001 göst.
+1 oy
3 cevap 171 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 724 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,615 soru

24,113,383 cevap

333,091 kullanıcı

...