0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (889 puan) tarafından
Hanımlar kızım 2 yaşında ücretsiz izin hakkım bitti Bi süre sonra  çalışmaya başlayacağım kızımı mecburen bakıcıya bırakacağım iki senedir hiç ayrılmadık yapışık ikiz dediklerinden işte düşündükçe boğazım düğümleniyor bu düşünceyi ötelemeye çalışıyorum derken vakit geldi çattı  çok zorlanıyor musunuz alışana kadar nasıl geçiyor ne hissediyorsunuz o zamanı nasıl telafi ediyorsunuz ya da edebiliyor musunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından
Sekiz beş mi çalışacaksın. 
(889 puan) tarafından
8:30/15:00 arası
(9,076 puan) tarafından
Çok zor valla. Ben büyük oğlum 7.5 aylıkken ise başladım yarım gün olarak. Annem bakmasına rağmen çok zorlandım. Çalışan anne olmak çok zor gerçekten.
-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Benim de 3 ay sonra bitecek. Krese vermeyi dusunuyorum. Bende bekleyeyim.
(889 puan) tarafından
Ben kreş düşünmüyorum şahsen kızımın konuşması iyi tuvalet eğitimini de bitirdik ama bana yeterli gelmiyor kreş için ama bu ayrılığa alışma süreci beni üzüyor
(6,541 puan) tarafından
Anliyorum tabi. Her ailenin dinamigi farkli.
Ben de kış boyu evde sıkılacagini ,enerjisini atamayacagini dusunuyorum. Artik sosyallesmesi gerektigi yonunde dusuncem. Egitime ne kadar erken baslanirsa faydasida o yonde artiyo ayrica.
Tabi tam gun kres bu yas grubu icin uygun olmayabilir. İmkanim olsa yarim gun yollardim.
0 oy
tarafından
Ben 2 aylıkken bıraktım kaynanama. Ne kadar küçük o kadar kolay alisiyorlar. Başta zordu şimdi bana el sallar gönderir 
(889 puan) tarafından
Kaynanan gene babaannesi kan bağı can bağı var mecburum bakıcıya kadın iyi tanıdığımız Bi kadın ondan yana sıkıntım yok da o benden ben ondan nasıl ayrılacağız nasıl alışacağız
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ben kızım 6 buçuk aylıkti başladım oldu bitti bana düşkün değildi zorlanmadım ama.kendimi işe verdim kafam dağılsın diye daha çok çalışıyordum ..
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Etrafımda kızını 19 aylıkken kreşe baslatan var o kadar memnun kaldılar ki iyi kreş olması da tabi önemli ben yabancı birindense kreşi tercih ederdim
0 oy
(577 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayim 26 aylıkken kreşe vercem bakıcı düşünmüyorum nasıl olacak nasıl aliscaz diye çok endişeliyim 
(6,541 puan) tarafından
Yaa bende 25 aylikken krese verceegim. Tuvalet egitimmi var mi, yemegi konusunda yardimci oluyolar mi. Bi de benim bebegimi anneme bile biraksam agliyo :( yaninda ya illa ben ya da babasi olacak.
(577 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi vermeye caliscam Eylül ayında.su an 23 aylık.pek yatkınlığı isteği de yok ama denycem sadece..ben de beslenme konusunda biraz takintiliyim kreşte kendisi yiyecek sanırım kaşığı da pek kullanamıyor iştahlı bir bebek de değil.ben de iki yıldır yapışık geziyorum süreç biraz zorlcak bizi de onu da
(6,541 puan) tarafından
Bende eylul-ekim gibi tuvalet egitimi deneyecegim. Aynen bizimki de suan asla istemiyo. Tuvalete yapmak ister misin dedim hayir dedi. Nereye yapaacaksin dedim beze dedi :(
Bizimki de istahli degil kasik kullanamiyo catal kullaniyo. Onune yemek koyunca oyun yapiyo sacina suuryo atletinden iceri atiyo. Yedirmeye yardimci oluyoruz dediler ama ne derece bilemem. Benim gibi zorla yedirmiyolardir sanirim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 198 göst.
25 Mart 2023 Diğer kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 494 göst.
15 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.