0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,484 puan) tarafından
Kızlar düğünde takılanlar sizce kimin olur benim ailem bana takılanları bana verdi eşimin ailesi vermedi hatta ailemle tartışma oldu aralarında birde benim düğünümden sonra eşimin kuzeni evlendi amcanın taktığı bileziği kolumdan benden aldılar tekrar ona taktılar 

23 Cevaplar

0 oy
(14,890 puan) tarafından
Duruma göre değişir eşimin ailesi hepsini eşime verdi benim de az vardı hepsini satıp eşimin kartını kapattık olası bi durumda benim getirdiklerim bana geri verilir bilezikler zaten geline aittir mehir diye

Bizde düğünü gelin damadın anne babası yapar o yüzden gelin damada düğünde misafirlerin taktıkları verilmek zorunda degildir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dinen de hukuken de takılar kadının hakkıdır kim tarafından takılırsa takılsın 
0 oy
(345 puan) tarafından
Valla düğünden sonra aldılar evimiz alt üst biz kendi katimiza çıktık gitmişler saymislar kayinbabam ve kayinbabamin yaşına yakın yigenlero eşimi aşağı cagirmadilar bile  5 yıl öncesi 15 bin çıktı dediler oda düğün yerinin yemeğin parasını ödedik dediler görmedik bile asla gormedik keşke deselerdi bakın bu kadar falan  ama demediler üstüne üstlük bileşiklerin bankadaydi sevmiyordum takmayı eşim dedj bitcoine yaptıralım ben gerek yok altın zaten bir yatirimdir ihtiyacımiz da yok ev kira değil bişi değil kalsın deidm yok kayinababm dedi bişi olursa ben yaparım hepsini yatırdı önce kazandı ben dedim haram para koyma evime bebeğim ben yemeyelim yok haram değil altın gibi yükseliyor falan dedi genede hergun söyledim en son hepsini bir kerede 100 bindi sanirin batırdı  ve şuan olsalardı 200 bin  falandı gitti yani jayinbabam bitane yaptı verdi geriside zamanla gelir kayinbabam hayatta olduğu sürece ama öyle işte hiç altından yakışan yana hayır görmedik asla harcamaya kıyamadım birikim niyetine ama buhar oldu 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 623 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 328 göst.
29 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 864 göst.
22 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmurelisa2 (11 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 293 göst.