0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (3,004 puan) tarafından
Canım çok yanıyor 2 aylık halen iyileşmedi göğüs ucu ile de emziriyorum arada ama memeyi agzinw aldığı kan fışkırıyor çok fena kahverengi yerle birlikte ağzına veremiyorum o kadar video izledim yok almıyor nasıl iyi olacak bu göğüsm bilmiyorum lanolin . Lansinoh daha bir çok kremde kullanıyorum fayda etmiyor 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende iki ay çektim canım lanolinle iyileşti zaman aldı biraz. Üçü kopacak gibiydi artık her emdiginde kaburgalarim komple sizliyordu. Düşün diş ağrısı bunun yanında az geldi bana. Düzenli şekilde lanolin kullanijca geçti ondan önce birsuru şey denedim kendi sütun diyorlardı ama oda kuruyordu yani sonuçta nemli kalması lazım. Ben denemedim ama tahinin ustundeki yağıni sürenler olmuştu fayda gördüm diyenler vardı 
(3,004 puan) tarafından
Sağol canım
(3,004 puan) tarafından
Peki kac günde etki etmişti tahin yağı aktardan tahin yağı diye alsam verirler mi
(3,319 puan) tarafından
Direk tahin al. Üstündeki yağı sürüyorsun. O kadr çok emziriyordum ki ikiz oldukları için sarılıkta vardı gün diyemiyecem ama sen ikinci sürmede farkı anlarsın bence
(3,004 puan) tarafından
Tamm canım onu da denicem çok sağol
(3,319 puan) tarafından
Şifa olsun
-Reklam-
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Bebegin arkasını yastıkla destekleyip yan yatır iki elinle göğsünü kavrayıp almasini dene canim 1-2 derken şeklini alıyor zaten benimde başlarda öyleydi sonra normal tutmaya başladı 
(3,004 puan) tarafından
Emzirme yastığı alsam işe yarar mı canım
(1,036 puan) tarafından
Bazen emzik gibi kullanıyor beni göğsümü çekmeye çalışırken ucundan tutuyor acıtıyor emzirirken o şekil çok daha zor olur emzirme yastigi kullanmadım hiç yatarak emziriyordum ilk zamanlar kendi yastığımı sırtina dayayıp yan yatiriyordum iki elimle göğsümü tutup veriyordum canım ilk basta alıyordu sonra yine ucunu tutuyordu ısrarla öğrettim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
25 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler