0 oy
188 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından

Sorum yukarda <3

4 Cevaplar

0 oy
(12,062 puan) tarafından

Kaan ismini anlayamadım nasıl türemiş Aslı Kağan değil mi :) 

(75 puan) tarafından
Eski zamanlarda kağan Kaan olarak kullanılmış iki türlü de var yani bende araştırdım özellikle hangisi diye bir fark olmadığını gördüm :)
(12,062 puan) tarafından
Bana Kağan daha havalı geliyor nedense :) senin tercihin tabiki ikiside hoş geliyor kulağa çünkü
(75 puan) tarafından
Ama söylerken de ğ harfini yutuyoruz  teşekkür ederim cnm yorum için ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Oğluma Kaan düşündüm eşim sevmedi ozan koyduk bence güzel 
(75 puan) tarafından
Birden bire aklıma.geldi 7 aylik oldu hala isim meselesiiiii cidden ne zormuş karar vermek
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Oglusumun ikinci ismi:)
(75 puan) tarafından
Oğlusunun huyu suyu nasıl :D
(14,147 puan) tarafından
4 yasina girecek yani huysuz buyudu aglaktir ama yaramaz degildi her seyi erken ogrendi akillidir oglusum.masallah:)
0 oy
tarafından
Yakışıklı prensim, oğluşumun adı kağan:) çok güzel bence 
(75 puan) tarafından
Kağan olarak koymuşsunuz bende Kaan olarak düşünüyorum :D aslında ikiside ayni ama ğ harfi söylerken ortadan kayboluyor onu vurgulayarak söylemekte komik olur diye dusundum. İnsaAllah benim yavrumda sağlıkla doğar yakışıklı prensim diye hava atarım ❤️ :)
tarafından
Orjinali kağan, Türkçe olarak Kaan geçiyor telafuzdan dolayı. Ona bakarsanız bir çok şeyde ğ harfi  yutularak söyleniyor örneğin  yapacağız demiyoruz yapacz diyoruz değil mi ama orjinalinde ğ var. Bunun gibi. Orijinal yazdık söylenince zaten herkes yutarak söylüyor tüm ğ harflerinde olduğu gibi:) ay inşallah kuzum Allah hayırla nasıp etsin benim 3. Yavrum :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
7 cevap 312 göst.
0 oy
17 cevap 362 göst.
4 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alize venedik (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 460 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde elmakurdu34 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler